CLICK CLICK

April 04, 2017

Tak boleh komen blog orang!

Hi!!

Nak tanya, ada sesiapa tau macam nak settle masalah saya? Hahaha

Tak boleh comment kat blog orang lain. Tak tau kenapa. Biasanya kalau dah post comment, akan keluar "awaiting for moderation", tapi kali ni tak ada pula..

Adakah interface baru blogger memang begitu? Sebab saya lama juga tak main blog.. Baru seminggu ni active balik, tapi kalau tinggalkan comment memang tak muncul. WHY?

Adakah puncanya sebab url dah .my ?? Or any relevant reasons?

And tak pasti juga orang lain boleh comment ke tak kat page saya! LOL. Help?? Kalau tak dapat comment tu kasi feedback kat saya ehh >> vnsslrp@gmail.com

Haha kita main email sekarang yee..

2 comments: