CLICK CLICK

March 26, 2017

HELLO BALI!!

Hello, hii and what's up, blogging word!!

Lama sungguh jari tak menari-nari di keyboard untuk update blog. Terlalu lama, indeed! Last post was back in 2015. Hahahaa.. Seriously ;\

Sebenarnya bukan sengaja nak tinggalkan blog, I deeply miss it in fact, tapi apakan daya -- kekangan masa. Entry ni pun curi masa sikit, tapi still tak dapat nak post panjang.. It will take my time, definitely. Dengan nak edit gambar lagi, nak letak watermark.. 

So, this time, my entry will be short. Just to say hi to everyone and sedikit throwback la kiranya :)

YES, BALII <3 Tapi bulan lepas la :P

Please ignore my muka serabai. Sampai kat Bali jam 2:30 pagi, then flight dari Sarawak ke KL, KL ke Bali. Fuhhh! Faham sajalahh kenapa muka begitu #matanyamanaaa

Setakat ini jaa mampu dikarang harini. Kekangan masa sungguh. Sekarang pun sedang busy prepare untuk trip yang seterusnya bulan depan. Haha. Meriah tahun ni!! :)

Itu saja daripada saya, jangan segan jangan malu komen kat bawah :P Lama dah tak berkomunikasi dengan orang lain dalam alam blog ni. Hahaha..

okbaii ~