CLICK CLICK

July 12, 2014

Vee is BACK!

Hello, everyone!! Oh em gee! Last post on blog bertarikh June 25th, today dah July 12th! Aaaa. Lamanya tak update blog!! Serious, pantas gila waktu berlalu. Huhu.. Serious, rindu sangat nak blogging. Lama gila menyepi, entah orang masih ingat tak kewujudan blog ni. Haha.

Busy, that's all I can say. Nak melencong sana sini memang sangat tak sempat. Student life, kan.. Application bloggeroid ada memang ada, tapi macam kurang feel nak blogging through that. After all bila banyak sangat tugasan ni, inspirasi tu macam kurang jer. Can someone inspire me to write more??

Like, I seriously need it. Sebenarnya banyak email dari advertising company dah masuk nak jadikan blog sebagai platform for their ads, tapi diketepikan because kalau dah jarang update macam mana nak masyuk kan.. Haiya! Rugi ada jugak, tapi apa nak buat?

Apa nak buat?! Usahalah, Vee oiii.. Haha. Blur. Saya sangat blur.

Hanya senyuman yang mampu ku berikan ;D

6 comments:

  1. selamat menjadi student & selamat menyibukkan diri.. haha..
    anne pun dah lama tak update blog sebab cuti..
    tapi skrg ni dah praktikal, mgkin boleh la update.. kalau rajin la.. kehkehkeh..

    ReplyDelete
  2. same here~!! im back too~!! hihihi
    take care and happy blogging

    ReplyDelete
  3. whoaa.. welcome back sis!! :D
    even husna dulu time blajar pon puas curik masa, curik idea sbb nak bagi blog hidup..:p

    ReplyDelete
  4. whre u go... lama mendiamkan diri.. slmt ari raya haha

    ReplyDelete
  5. Hi vee..mmg lama x dgr khabar ttg vee..uncle dok tggu2 jgk ni tau..makin tambah comel sesekali muncul..haha serius ni.

    ReplyDelete