CLICK CLICK

March 08, 2014

Keep Calm, Vee.

Annyeonghaseyo!!

Today my Facebook timeline is flooded with the missing aircraft's news (T_T) and one more thing that kinda broke my heart into million pieces. Oh! T_T 

SBB2014!!!

Seems like every bloggers joined in except for one little girl in the heart of Borneo. Sobs!! Baca status ja dah mula sedih, belum lagi tengok gambar :( If I were rich and own a private plane, I'd fly over there to join. Like, seriously. I mean it's a once in a blue mood kind of thing, y'know. Untunglah korang, untung sangat ;(

Apa pun, still happy for you guys because berjaya anjurkan program macam ni and you guys had the chance to meet each other. Perhaps it's not my turn yet, that's why! Haha. Adalah tu peluang lain kali. Heheee.. So for now, focus on building this blog!

Bila tengok balik progress blog ni, seems like I failed my blog resolution for the past two months. What happened to the 'at least 1 post per day'?? 4 hari tak update apa-apa. First time in blogging history yaw!! Hari tu 3 hari, now 4 days. No, I got to stop this!! Huhu.

I miss everyone, everything. I miss my blogging mates, I miss spending hours and hours reading entries and commenting. Nak kena ada jadual lepas ni. Hahaa.. So to end this; hi, everyone! Harap tak jemu kemari. Muahss!! xo


Today's activity. Went to Kampung Sungai Langsat for mission trip ;) That'll be in another entry! :D Till then, see you again. Toodles!!

14 comments:

  1. i hope u can do it.. 1 day 1 entry.. i hope u successful blogging.. and get a more earning from nuffnang..hehehe,

    good luck k..

    mselim3

    ReplyDelete
    Replies
    1. Thanks for the support.. By God's will ;)

      Delete
  2. slow2 catch up balik ye vee....... :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. By God's will, akak.. Rindu sgt nak chitchat mcm dulu..

      Delete
  3. kg sungai langsat ni daerah mana vee? cantik la tmpt dia...ada air terjun x...tenang je tgk..nk gi la sini nt insyaALLAH

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ni kampung, Qie.. Bukan pedalaman, tp area luar bandar kat Sarawak ni haa. Nak dtg boleh je, biar merasa hidup kat kampung ;D Tp rasanya lebih kurang je suasana kpg sini ngan sana.. Kot? Hihi. Nanti Vee update ye.. ;)

      Delete
    2. ohh kampung...cantik kg kt sarawak kan..bg sy sarawak unik sbb byk etnik ada kt sana..haah ye kot ada benda yg sama,yg lain budaya n adat resam kot..

      Delete
    3. Mmg banyak.. Berlambak, kot. Hahaa. Budaya ngan adat resam tu mmg tak sama la. Dan dan, makanan tu tak sama jugak :D Hihi.

      Delete
  4. Heeee. Yeap. Miss you chicher!!!
    <3

    ReplyDelete
  5. same ar tk dpt g gak.. btw kalau yu dah ade jet sdri jgn lupa angkut zam skli..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Boleh je. Nanti reserve seat utk Zam..

      Delete
  6. rumah panjang ni sangat 'hijau' lah vee.saya punya tak berapa hijau camni hahaha

    ReplyDelete