CLICK CLICK

February 26, 2014

KL


Hello :) 2 hari menghilang. Where did I go? Ada di sini, cuma kekurangan waktu untuk bw and update entry.. Seperti biasalah, whenever I feel like blogwalking, belum sampai 5 minutes dah terlentok depan laptop sampai ke subuh dengan lampu yg on. Oh well.. ~_~ 

KL - it's where I want to be because of the view at night.. I've always loved views like this, because I love bright lights at night, meskipun silau but it's okay; ada spec.. Haha ;) Not sure bila boleh jejakkan kaki ke sini, but I really want to be here. The view simply amazed me! 

Actually bukan KL je ada view begini, even kat sini pun ada but KLCC attracts me more.. Hihii. Sekali sekala merasa angin negeri lain, apa salahnya kan.. ;) Few months ago ada termimpi rumah berdekatan dengan area KLCC. Entah apa makna tersirat, hanya Tuhan yg tau.. Hihii..

I love this view! Untung kak Lieya duk dekat area sini. Hehee.. Though banyak orang ckp I won't like it due to the noise but still nak jugak merasa!! Huehee.. One day, by God's will!! x)

Have a blessed night. God bless! xo

6 comments:

  1. sama la.. macam best ja kan tengok view KL d waktu malam..
    kalau tak dapat tinggal area sana pun, bercuti d sana 2 3 hari pun jadi la..
    sekadar untuk merasa pengalaman tu.. hihihi..

    ReplyDelete
  2. kck belampu2..nang meriah KL time malam.

    ReplyDelete
  3. i practically lives about 3-4 hours from there but only been there once, x explore hbis pun...u'll get ur chance visiting this place one day too! :)

    ReplyDelete
  4. Teringin plak nak snap pic mcm ni dgn arus cahaya lampu kereta yg seolah-olah terpegun dalam masa.

    ReplyDelete
  5. sayang ,, kak lieya tak dok kat situ la, tu rumah adik kak lieya .. hehehe. eh vee serius nak dtg KL!?? Jangan lupa habaq kalao nak mai! nak jumpa!!!!

    ReplyDelete
  6. kak Lieya duk subang la...mana dekat..hehehe...kak sally lagi dekat...dr anjung rumah boleh nampak..hahaha :D

    p/s : miss you :')

    ReplyDelete