CLICK CLICK

February 11, 2014

Just A Lil Hello.

Weeiiiuuu.. Hiii :) 
HEY! WATSUP?? :) - Google's
Everybody stand up. Good evening, readers.. :) 

Pst.. Ada rasa macam dalam class tak bila kena greet macam tu? Hahaha.. Itu stueng namanya. Kikiki..

Nothing much to say, just a lil hello to all of you. Thank you for all your comments and time here.. I'll hop to your blogs soon, k.. I just need some time alone at the moment.. Hihikk..

Gila kau tak stress layan karenah budak kecik. Huwaa.. Ramai pulak tuuuuu.. Today rasa nak pengsanggg.. Teacher, I - Teacher, this - Teacher, just now he - Teacher, my hand - Teacher, that - Teacher, I want to -- Teacher, I finished my work - Teacher, I spilled my water - Teacher, ----

T_______________T

During their nap time, ingatkan boleh relax because no more 'teacher, teacher, teacher', tapi bila buka buku untuk disemak, wahhhh.. Stueng tengok kerja budak. Ni siapa yang tulis, budak ke bukan?? Huhuhu.. 

But at the end of the day, dorang jugak yang buat kita tersenyum dan tertawa. Hahaha.. Benarlah kata orang..

How do I live without you? I want to know..

3 comments:

  1. kagum dengan orang yg bergelar cikgu ni..sabar dia tinggi..

    ReplyDelete
  2. Hahaha..hello teacher! I'm hungry :)

    ReplyDelete
  3. hehe...sama la vee dl2 pon nakal jgk kan...xpe la diorg our future leader kan...kena didik elok2...smg brjaya + tabah vee..ehem

    ReplyDelete