CLICK CLICK

February 04, 2014

I'm NOT Jealous, but...

.. Kinda. Yea, I am not jealous, but kinda jealous. Do you get me? I don't get it either. 

What am I jealous-but-not about?

#bigsigh

Jealous-but-not tengok bloggers berkumpul bersama :( 2 3 hari ni ramai bloggers yang update about their meetings and also about that 'sepetang bersama blogger' (I think, sounds like it). Meow.. :'( 

At times like this I think that we, the Sarawakian bloggers, gotta do something. I mean, it's time to move right? Get on something then maybe one day we all could attend the events over there together? Sounds like a plan, doesn't it? Hehee. Lagi best kot fly together pergi somewhere to meet other bloggers..

'Hi, kami datang dari Sarawak. Nama berita? :D'. Angan-angan kan boleh jadi kenyataan.. ;)
Google's
I really want to get into the bloggers community, you know. I want to be involved, be active in there. Even the KBBA WhatsApp group aku tak boleh join because WhatsApp dah mati.. Sedih :'( Tak sabar nak dapat phone baru, active-kan whatsapp and join.. Itu pun kalau 'penyertaan' masih diterima.. Sobss!!

** Yang jauh di sini hanya mampu memandang.. Dan membaca pengalaman orang.. Hikhok..

15 comments:

  1. yup, bena kata ktk... mok temu tak orang juakk.

    ReplyDelete
  2. betul tuuu. sioknya dpt jumpa sesama blogger. nanti kalo ada perjumpaan ajaklah kita yea. hehe

    ReplyDelete
  3. wow make me confuse la vee ni..jeles ke x ni..hehe still not got it.haha ;p

    ReplyDelete
  4. not only you dear.. me also.. walaupun i dekat semenanjung ( perak ).. tapi disebabkan kekangan masa, jd tak dapat la join, nak juga merasa mcm mana g event yg mengumpul ramai blogger malaysia.. tp apakan daya, ada hal yg tak dapat dielakkan pd hari itu.. but its ok.. we still can chill out.. ok :-)

    ReplyDelete
  5. Nanti mesti boleh. Try Vee handle event kat sana. Ramai blogger Sarawak. Hehe

    ReplyDelete
  6. Best kalau ada komuniti. Tapi ZH pun tak join apa². Macam mana nak join pun tak tahu. =)

    ZH Blogger

    ReplyDelete
  7. kita pegi tangga men bol sama2 mok? ahahhaa

    ReplyDelete
  8. vee nie mesti jenis yg aktif kan sebab nak sgt join events pe semua.hehe...kalau sye kurang skit la :D

    ReplyDelete
  9. Kamek pun teringin tapi kamek malu. Hahaha.

    ReplyDelete
  10. Ada masanya nanti cik Vee.
    Heee.. >.<

    ReplyDelete
  11. kamek mau jakk jumpa. ahaksss ;)

    ReplyDelete
  12. huhu.. btol tu.. sgt jeles tgk blogger aktif kat kehel tuu.. mcm2 event. sabah sarawak blogger mcmana ? xda nak buat jugak ke ?? ~.~ sob..sob..sob..

    ReplyDelete
  13. Vee.... meh sini turun KL.. leh jumpa.. hikhik

    ReplyDelete