CLICK CLICK

January 24, 2014

Sorry And Thanks!

So cute!!! Google's :D
Hii! :D

First of all, sorry for the lack of blogwalking nowadays. Man, Im here but the time to mengarang, menaip and memerah otak for ideas is so limited! Sometimes I simply scroll up and down the feed then tuuup, tertido with laptop -_-' Not sure how many times it has happened.

Masa kat kindy berlambak idea for entries, then balik rumah, kepala sudah ting tong. Sobs. 

And million thanks for those of you yang tak jemu-jemu datang sini :"D Me is so touched. Ada juga yang nak datang meskipun belum dijenguk balik. Hihihi. Diulang, BELUM okay. Lols.. And thanks for your opinions in the previous entry bout furthering study bla bla bla. Hihiks.

So that's it for now. Chicher perlu sambung kerja now! Bukan sambung sebenarnya, perlu START kerja because tadi tidur kejap. Haha. So um, yeah. See you guys! :)

.::. It's Friday tomorrow. Haha. Aghhh I still have events to be attended!! Nampaknya minggu ni memang less blogwalking lahh.. ~_~

8 comments:

  1. Its sokay chicher. Hehehe kmk pun sama juak, sekda idea plus masa ada tpi internet limit haha

    ReplyDelete
  2. Sik pa. Kamek sabar menunggu. Heheh.

    ReplyDelete
  3. hai vee... :) akak pon sama lah vee..

    ReplyDelete
  4. haa... zam dtg bw sini dulu sblm apa2.. hehe... btw selamat berehat.. slow2 bw k.. thanks sb rajin lawat zam :)

    ReplyDelete
  5. In japanese they said, kimochi dake ii.. It means it's okay as long as you have that feeling.. the feeling of wanted to jenguk balik org yg datang tu xD

    ReplyDelete
  6. husna pon less jugak.. huhuhu.. life as a student..

    ReplyDelete
  7. Same goes here. Less blogwalking dah. Hehe. Hari ni hari Ahad, baru dapat jenguk sini.

    ReplyDelete
  8. tak pe..siapkan keja tu dulu..hehe..

    IbuNoey pun baru berkesempatan BW ari ni sejak bersalin tempohari..

    ReplyDelete