CLICK CLICK

January 04, 2014

Orang Johor, I Need Your Help!

Hello, everyone :)

This entry is specially for Johor Bloggers yang duduk sekitar Pasir Gudang. Sebenarnya, ada kawan Vee yang practical dekat area Pasir Gudang and she is in need of rumah sewa. Anyone yang ada information about rumah sewa or ada kekosongan dalam rumah tu, please inform me as soon as possible k :)

A little info about pencari rumah sewa is dia perempuan dan MUSLIM. Please take note on that, alright. Kepada yang ada info, please leave your comment in the comment box and it is very much appreciated! Just inform me your phone number, home address dan jumlah orang dalam rumah sewa tersebut + jantina penyewa (khas untuk yang mencari geng rumah sewa).

Kalau boleh, roger-roger lahh geng korang yang lain. Tolong tanya ekk.. 

Thank you!! xo

5 comments:

  1. Hey Vee, I texted my friend but she's in Tampoi but said there's a lot of houses for rent at Pasir Gudang, just search at mudah.my best of luck finding one :)

    ReplyDelete
  2. All the best utk kwn ktk. nak nolong tek sikpat lah.. kmk dirik mpun pun di sarawak.. hehe

    ReplyDelete
  3. Hai, Selamat berkenalan. Ini blog baru, kalau sudi jom berkenalan disini : Segmen Suai Kenal Peminat Kopi

    ReplyDelete
  4. pasir gudang banyak umah sewa . kat cahaya masai selalu ade je . kalau kat CM penuh , kat jalan helang pon ade jee .

    ReplyDelete