CLICK CLICK

January 07, 2014

Kindy Life; Arts

Hii!


Trial and error of arts and crafts for the lessons :) Hehew.. Jadi guru kat kindy memang memerlukan kreativiti yang tinggi. And for me, I need some time to boost up my creativity in arts because I've been focusing on dance for about 4 years. I used to kind-of-smart in arts before I pay 100% attention to dance. Hahaha.

Oh well.. This is indeed fun. Mcm best je, mcm seronok je buat semua ni malam tadi :P The feeling when you just colorcolorcolorcolor and color! Rasa macam nak beli coloring book for myself. Hahahahaha.. Have a nice day ahead!! Muahss!

9 comments:

  1. Best lah coloring coloring lalala~

    ReplyDelete
  2. Rajing betul vee ni. Budak² memang perlu diterapkan dengan imaginasi. Supaya mereka boleh bayangkan sesuatu cara untuk penyelesaian. Tapi bukan semua orang macam tu. =)

    ZH Blogger

    ReplyDelete
  3. kreativiti mencergaskan minda...

    ReplyDelete
  4. sama ler kiter. fae pun suka coloring than drawing. hehe.

    ReplyDelete
  5. seronok juak bah polah benda2 kedak tok. hehe

    ReplyDelete
  6. haiii..follow dari blog sally ni...

    ReplyDelete