CLICK CLICK

January 15, 2014

A Holiday? Not Really. Hihiks..

Hiii :D Good morning. Greetings from the Land of Hornbills!
What. Is. A. Holiday. With. These. Books. On. Your. Table?

Dearest Teacher Vee, no doctor handwriting, please. Thank you!

Ambik kau. Sepatutnya dapat siap in about 5 minutes because the words are so simple and little, but it took a longer time because I had to write them slowly and carefully! Alphabets pun one by one lagi tu. Yeahh.. 

Baru exercise books, belum lagi mind map. Kalau mind map kecil takpa, ni mind map on big paper. Sampai merayap buat kat lantai.. And another one by one letters. Kepala yang stueng pun makin stueng dibuatnya. Medicines? Kirim salam.

Nanti mabuk ubat siapa nak siapkan semua kerja? Hohohh.. Tak makan ubat pun mabuk. Bangun - tulis - baring - tidur - bangun - tulis - baring - tidur .. Begitulah kisah saya. Miahaha..
"CHICHER". Tak sah kalau tak bawa 3 beg to school. Mihmihmih..

ps: Finally dapat juga aku taip entry dalam BM. Thanks to the holiday. Kalau schooldays memang SUSAH GILA because I speak English from sunrise to sunset. Susah nak cakap bahasa lain dah, including my own language; Iban. Hahaha.. Abacadabra!!

Have a nice day ahead!! Sayonara! <3

15 comments:

  1. Hahaaha chicher yo handwriting is super neat wow hahahah.
    No doctor handwriting pls :P

    ReplyDelete
  2. cantiknyer tulisan tu...
    shark mmg xleh ler kalu nak tulis camtu.
    terketar2 tgn nnti.
    hehee

    ReplyDelete
  3. hehehe.. suka bila kata "Finally dapat juga aku taip entry dalam BM"
    t try lagi untuk entry seterusnya

    ReplyDelete
  4. Nina pun dah start tanda2. Pbs lagiii waaaa

    ReplyDelete
  5. Nina pun dah start tanda2. Pbs lagiii waaaa

    ReplyDelete
  6. good luck with those books.. :)

    ReplyDelete
  7. banyakkknye beg nak kena bawa :)

    salam kenal..

    ReplyDelete
  8. rindunya buku garis merah biru ni :) lot of memories!

    ReplyDelete
  9. lamak sik dengar word stueng ya. hahaha.

    ReplyDelete
  10. lenguh gak tangan nak menulis satu demi satu ... demi mendidik ... cayalah .

    ReplyDelete
  11. berkorban apa saja.. harta ataupon nyawa.. ataupon cuti.. hehe.
    demi anak murid tercinta, cuti pon dah macam hari kerja kan cik Vee.. (;

    ReplyDelete