CLICK CLICK

December 31, 2013

.. because it's Christmas!!

STICKY POST TILL (I'VE NO IDEA). SCROLL DOWN FOR THE LATEST ENTRIES. TQ!

Hollaa!! :D

Realize something different in this blog? :D Oh, yes! It's in Christmas theme at the moment :D Soon it will be Christmas day, kan? Just another 2 more days! Hehehe..

If you realized, ada lagu dalam blog ni kan.. Hehe. It's a Christmas Medley by The Piano Guys. One of the sweetest Christmas music I've heard all my life! There's just something different and special in the song; it's their Christmas spirit :) It simply boost up the spirit mood in anyone. Haa. Gituu :)

Next is there's some tiny snows falling in here :D Hahaa.. Rasa winter gitu. Sejujurnya, Christmas has nothing to do with snow. During the ancient times on Christmas, tiada snow. Cuma di negara Barat, kebetulan waktu Christmas ialah musim Winter; that's how it's connected. Kekeke.. 

Dan dan dan.. Background tu background lama. Template je yang ditukar! Hehehe. So before anyone complains, I would like to apologize kalau ada yang tak suka dengan music ni. Yes, I know background musics in blogs are so disturbing, but sekali sekala okay :) Vee bukannya selalu pun letak lagu.. Kan, kan!!! :p So have a nice day! xo
Google's.

The Last Day of 2013

12 and a half hours to go! Lets make the last few hours of the year count! :D

Hii, everybody! Today is December 31st, the very last day of 2013. Tak sangka, cepat betul masa berlalu. Rasa macam baru semalam celebrate birthday, but soon I'll be blowing candles again. Naik satu angka >:) Sometimes I wish my birthday tak seawal itu cos cepat sungguh saya tuaa. But still, kadang kala best sebab tua dari yang geng seangkatan. Boleh buli. Hahaha..

Hari ini kan, I wish I could pause the time. Stay kat 2013 selama yang mampu because I am so terrified to face 2014!! I don't get why! Lols! I don't know what is ahead of me, but I just hope 2014 will be a better year. Everybody say AMEEENNNN!! :) 

See you all in 2014! Muahhss! 

December 30, 2013

Segment Azam Blog 2014 By HBP

Nak merapu sat before join segment.

It's 6:30 am now, I woke up at 5:30 am and sebenarnya baru teringat today start kerja at 8:30 am. Another 2 hours. Sepatutnya bangun pukul 7 or 7:30 at least! Mehhh -__-'' Nak tidoq balik? Dah minum satu jug coffee, how to sleep? ,___,

**********
Ogeehh. Morning, fellas!! :D Happy Monday!! :D
CLICK ON THE BANNER TO JOIN, BEFORE 2nd JAN 2014, 12:00 p.m.
AZAM 2013:
Kosong, kosong, kosong.. x)

AZAM 2014:
  1. 1k followers, at least
  2. Kurangkan entry luahan perasan jiwangs T__T
  3. Nak domain sendiri x)
  4. Kekalkan design blog for at least 3 months, because before ni aku selalu sangat ubah design sampai identiti blog macam dah terhapus. Heh! 
  5. Kekalkan nama blog baru yang bakal di-introduce tak lama lagii
  6. Nak lebih active in segments, giveaways, blogwalking
  7. Last but not least; ADS! Yang ini........... by God's will la. Hohohoho.
Macam banyak je, macam banyak je. Hopefully dapat achieve semua ni, cos I'm getting pretty serious in blogging already. Hahahaha. Dannn, all the best to the participants as well! Semoga azam kita semua tercapai. Ameeennn..

** Just realized this is my 600th post. Hiks!

December 29, 2013

I can't lie to myself! Hahaha!!!

Annyeonghaseyooo :D Edited entry. Miahahahaa.. Biarlah beransur teka-teki now.

Yes, I can't lie to myself. Bila fikir, tergelak sorang diri. Hahahaha.
Google's
Biarlah hanya Tuhan and few readers yang dah ter-baca tadi tau apa cerita kali ni. Hahahaha. Apa pun, 

Aku hanya berserah kepada Yang Maha Esa. 

Biar Tuhan yang menentukan. x) Kalau dah jodoh takkan ke manaaa.. Pergi ke Taiping je. Mihmihmih ahahhahaha.

Adiosss.

December 28, 2013

Two Zero One Three

Alohha, konichiwa, shalom! :)
Google's
2013 is coming to its end and 2014 is creeping in closer. Frankly speaking, I am completely unprepared for the coming year, and only God knows why! Deep in my heart; rasa takut, gemuruh, risau, semuanya ada bila fikir nak masuk tahun baru. Where is the excitement?? Gone, it's all gone.

Unlike the years before, this time memang aku takut! Ha, berapa kali kan aku nak cakap benda ni? Huhuhu. The previous years, aku tak rasa apa-apa pun. I was like "okay, new year. And so? Life must go on right?". Ha, this time it's completely different!

2013 began with joy and happiness. Seperti yang ramai sedia maklum, I was in a relationship with a fellow. That's ME. For family, waktu ni memang ada kelam kabut sikit. Not my family yang kelam kabut cuma we have some big issues going on where at that time, we really cling on each other.

What else can you do when other people is pulling your family down? Of course you hang on there and rise up together, kan? That time rasa macam "oh em gee!!". But God is great, he put MrAZ in my life. He was the source of my happiness bila orang shoot us like mad. 

Dan waktu terus berlalu, sampai satu ketika, the relationship just poof!! Habis, hancur, when he said "I'm sorry I've to let you go". Until now aku masih tak jawab lagi "It's okay, I will go", because I went out of his life dengan terpaksa. Bila difikirkan balik, what is the point aku teruskan hubungan dengan dia kalau family tak restu? Oh wells, nak teruskan, lagi dahsyat masa depan kan? So, jalaan daa.

The breakup was the biggest chaos in my life after so many years breathing here. Gila kau tak sedih bila kena tinggal?? Lagi-lagi when you know that he still loves you tapi kena pergi juga! But as I always tell myself, kalau dia sayang aku with all his heart, he would find a way to stay. Kan? And it has been proven, family first. Good job! No, I'm not being sarcastic :)

Life must go on, kata orang London. So yes, life goes on. Again I say, God is great! He give and take away. Yeap. He took away my source of happiness that He gave earlier on, and when MrAZ vanished from me, everything got better and better each day. Our family began to settle down, and put us in a place where love is spreaded. We stayed until now. Soon, He sent me over to Krista Kindergarten where too many exciting things happened! Dan rasa bahagia tu kembali :")

Honestly, these 2 incidents (breakup & family issue) really hit me hard! Gara-gara 2 benda ni, my life was totally messed up dan rasa nak give up pun ada! Everyday I will just speak to Him, because waktu tu only God knows what was in my heart, how I felt and stuffs. These 2 incidents even made me feel rejected. It's hard to be among the crowds. Aku macam tak nak lagi stay in contact with anyone cos the heartbreak was dammmnn!! Indescribable!

But yeah, He knows what is He doing! He opened my eyes to see things and speaks to me through people and stuffs. Slowly, I began to rise up personally though sometimes rasa kecewa tu kembali menerpa. Dan yang paling aku suka, He put me in Krista! Krista is where I found love. A real love! I love my students, I love my kids. I love them to bits and now, they are my source of happiness; besides family. 

Kenapa aku cakap Krista tempat aku jumpa real love, it's because a kid's heart is innocent and always true. When they say they love you, they really do. They speak through actions :") The truth is, I don't really love them as students, but more as my kids. There are even times I said to myself "Hilang DIA tidak mengapa, I still have my kids". Lepas tu tergaman, "what did I just said??". Gahaha..
Google's.
Lebih kurang macam inilah situasi aku everyday bila ramai-ramai dah serbu. Hahaha :")

Overall, 2013 is totally a challenging year and a year where I gained so many new experiences. And top of it, I see HIS love. He never lets me go, dan tetap setia meskipun aku tidak setia. Amazing, no? :") 2014? I don't want to predict anything. Biarku berjalan bersamaNya and everything will be okay!! ^_^

And last but not least, I am grateful for everything and everyone that appeared in my life, though they cause chaos, because semuanya terjadi mengikut perancangan DIA and pasti ada hikmah disebalik kewujudan mereka semua. Heheheee..

Thanks for reading this long entry. Adioz!

December 27, 2013

Kamu.. Hahahaa.

Wajahmu jarang menghiasi entry
Namun penulisanmu menambat hati

Tersenyum ria seorang diri
Saat membaca dan menelaah penulisanmu
Mengapa jadi begini
Adakah ini tanda ku suka padamu

Engkau single, aku single
Kita sama-sama single
Makanya, mari kita berdouble

Ehhhh?

Oh tak mungkin, tak mungkin..

Hahahahaa.. Cari pasaaaaaal.

Google's
Tiada kaitan dengan sesiapaaa. Entry merapu pada malam yang dingin. Hahahaa. 

Oh please, hatiku masih tertutup untuk mana-mana pihak yang berminat. Hiks. Malas gue mau nangis-nangis lagi. Tunggu waktu yang tepat, kahwin terus. Bercinta? Selepas okay, selepas.. ^_^ Tapi kalau ditakdirkan bercinta sebelum kahwin, no hal lahhh.. Kita kan hanya mampu merancang ;)

Keluar tajuk sudaaaaaaaaaaa. Ngeehee! Buhbye!! Nights!

Penggunaan Jam Secara Terbalik

Hallohaa!! :)

Have you guys seen anyone wearing their watch upside down? Or korang sendiri yang guna jam terbalik? Kekeke..
Most of the time lately, I put on watches inside my wrist instead of the normal way; not trying to say that wearing it inside isn't normal but just rare. Hahaa. Bila korang tengok orang guna jam macam ni kan, pernah tak wonder why they wear it that way? Hehee.

I began wearing my watches inside my wrist since I started working in kindy. Kids are obviously shorter than their teachers. Kadang-kadang kids kalau excited sangat jumpa dengan kita, they will just run to you and huuuggg! Sometimes they even hit their head on your wrist, so kalau guna ke dalam boleh elakkan kecederaan to their heads.

Another relevant point to wear it inside is we can avoid scratches on our watches! Bila terlanggar dinding or any other objects, at least "screen" jam tu tak tercalar right? Kebanyakkan armies guna jam tangan macam ni to avoid pantulan cahaya bila terkena panas. Kalau musuh tertengok pantulan tu masa berperang, kan kantoiiii location kita. Ye dok? Hehehh :)

Satu lagi yang Vee dapat dari internet, wearing watches inside the wrist ialah salah satu cara untuk stimulate our brain. Brain kita ni macam dah di-set untuk guna jam macam tu, so bila guna jam we automatically tengok outside the wrist. When we wear it inside, we force our brain to look inside. Gituuuu.. Hahaha ;)

But still, sports watch memang tak bolehh langsung guna terbalik cos it's HUGE!
Google's
Tiba-tiba rasa watch kat atas ni cantik giloss cos it's black and pink. Haaa! I must get this next time. Hahahaa :P

December 25, 2013

The Christmas Gift

Hallohhaaa!! :D
A pair of house slipper as Christmas gift. Hahahaa >:D

Hahaakk.. Homei dokk Christmas gift nii? >:D A pair of house slipper with Mr Caterpillar yang gumukk. Yeaahh, Christmas gift from myself to myself. Pahaamm? :P Found this while going out for late shopping with parents after visitings. Lamaaa dah cari benda ni. Pemprosesan slipper ni dah turun kot? Hahaa.

2013, blue Christmas :) Yeee, ini memang baju, bukan bed sheet!!

Gahahaha.. Adios vamos! xo

What Time Is It?!

December 24, 2013

Gloomy ...

Halohhaa :) Mesti ramai yang tak tidur lagi kan? Oh wellsss.. Esok public holiday right? Hehehe..

Christmas Eve.. Everyone else is busy with the Christmas preparation but not our familiaa.. This year we decided to spend our Christmas outside, visiting friends and family. We got so many invitations, mainly from old church members.. Yea, we missed you guys too!! Hehe.

Christmas Eve night was spent at D11 Steamboat with family. With family, everything is totally fine and awesome. After we got home, we watched TV together. Tengok documentary about Tsunami at Aceh about 9 years ago. Lepas tu me mandi and masa tu lahhh rasa sebak giloss..
Google's
When I was getting dressed, I remember a year ago, he made a very special Christmas wish for me. Last Christmas, genap seminggu our relationship, so just imagine the feeling that time. It was so special then suddenly this year everything change completely. Shheeettsss.

I remember I told him, "I had you for my last Christmas, New Year and birthday; I want you again for the next ones". Haa.. Now what? Dem dem dem! Rasa bodoh sebab nangis gara-gara dia yang entah ingat lagi ke tak kat aku, but demm macam mana nak buang segala rasa ni :"(

Christmas is supposed to be one of my joyous day but now it turns the other way round :"( Crying on Christmas Eve? Ah, thanks to you!

* Lama dah tak nangis sebab putus cinta. Ha. Setelah sekian lama. Makin kuat neighbours nyanyi lagu Christmas, makin kuat nangis sendirian.. :"( Plus background music blog ni. Yaaaaaaaaahhhh. Nothing seems right!!!! :""((

Segmen: Kenapa Aku Jadi Blogger, by akupenghibur.com

Jamal Abdillah tanya, kenapa kita jadi blogger? Eh bukan, Acik yang tanya.. Hihihikk.
Annyeonghaseyo. Hello, everybody :D 

Bila ditanyakan "kenapa kau jadi blogger?", apa yang kalian akan jawab? As for me, I've few main reasons to be a blogger. I blog not for fame, I blog not for money but simply because I love it. My heart is here, here is my heart. Eh?

First and foremost, blogging is my deep passion, sesuatu yang amat diminati! I'm like a natural typewriter and others read what I typed. Blogging is like achieving my dreams to be journalist or reporter. Kat blog, I can be a reporter tidak bertauliah, but the feeling is THERE you know! Kepuasannya terasa. Haha.. Entah, susah sikit nak explain part ni!! The thing is, it's my passion! Kahaha..

Next, my blog is personal, therefore it's my diary. My diary, my empire :P Blog ni tempat aku meluah segala rasa; pahit manis tawar masam.. Pada masa depan, boleh check it out again and laugh to myself, "mak aii, bodoh nya aku dulu nangis kerana dia!!". Hahaha. And also, this is where I gather all information I got :D For instance; Singing Dictionary :)

Third reason, me gusta making friends!! Dalam dunia ni, manusia mana yang nak bersendirian kan! Through blog, I met so many new people of different backgrounds! Paling best, I kinda made friends with people all over Malaysia. Kinda okay, kinda! Melalui persahabatan ni, banyak dapat diperoleh. Bahkan belajaq loghat oghang laenn. Haha :P

Final reason, too many things to be learned through blogging :) Bila baca entry orang, kita dapat banyak information. Contohnya bila baca blog para ibu di sini. Wuuu. Kemain banyak lagi info about pregnancies and stuffs. Walaupun perjalanan masih jauh, but one day akan kendong baby dalam tummy ni juga kan! Haa.. Gitu laa :)

Frankly speaking, tak pernah terfikir nak jadi blogger yang superb and famous. Cukuplah penulisan aku dihargai dan hati bangiak happy!! :) Kalau jadi famous one day, itu pasti datang dari DIA. Tak gitu? :) And, menjana pendapatan? No at the moment.. Haha. Tak semua orang boleh berjaya sebab "bidang" kita kan lain-lain.. Ada yang boleh ada yang tak, semuanya ikut ketentuan DIA juga!! :D 

Have a nice day!! Sorry for the mixed up languages.. Haha. Anggap je sedang bercakap dengan Vee ek, cos when I talk, I'm a bilingual lady :p xo

December 23, 2013

PREGNANT!!

Hohoho hiii, everyone! Happy Monday! No Monday Blues today; it's school holiday for Krista!! Kekeke :D

This morning I had a very weird dream, the weirdest dream so far! Haha. Kalau baca tajuk pun mesti dapat agak kan mimpi apa! Yes, I dreamed I was pregnaannntt!!
Google's.
Miahahaha! That dream was amazing! Somehow.. I was walking around the hospital, cos that time dah tiba waktu untuk bersalin -______________-'' Masa nak bersalin tu sempat lagi me rasa the heartbeat on my belly. Like seriously dapat rasa -_-' Otw to the labour room, I was like "will I make it through? Will I see my husband again or not?". Caaiiiittt..

Then out of a blue, my baby is out xD My baby was very cute and fair; like seriously fair!! I told my family, I will make a grand party for my baby when he reach 1 month old. Then my brother said "but you're going to Virginia soon". I looked at my "husband" then dia angguk. I was sad because I had to be separated with my family, but what to do; my "husband" ditawarkan bekerja di sana. Hahahaha..

Bangun dari tidur terus check where is Virginia. Ooohh, it's somewhere at USA. Haha! And "Encik Husband" dalam mimpi tu handsome jaaaaa.. Fair, cute, macho, semuanya ada xD Pst.. I wonder who. Hahahah!

Then I checked out tafsiran mimpi mengandung. The first one said "orang terdekat akan pregnant". Masa ni terus teringat dengan +qasehnya rania :") Entah mengapa. Huuu.. Then another one said si pemimpi sedang takut atau khuatir untuk sesuatu yang baru. Sinonim dengan kehamilan ialah bayi itu ialah sesuatu yang baru dalam hidupnya, jadi ibu baru pasti ada kekhuatiran, maka fikirkan apa yang kamu sedang risaukan.

Heheheh.. I can relate this better to myself because dalam sebulan ni macam takut nak menempuh tahun baru. I don't get why, tapi rasa takut dan risau tu memang ada. Mungkin sebab "trauma" dengan semua yang terjadi tahun ni? I just don't want to feel all the heartbreaks anymore! Huu..

Tapi apa pun, through that dream I know I'm going to find someone better in future. HAHAHA.. And yep, my baby in that dream is a baby boy :P The weirdest and sweetest dream so far. Ahakk! But whatever the tafsiran is, only God knows well!! :)

December 22, 2013

R&J's Wedding

Hi all :D

Yesterday is definitely a great day for dearie JES because it was her wedding day! :D I was invited to her wedding tapi tak berkesempatan to attend due to some internal problems. Nak tak nak, "attend" through her pictures sajalah. Hahaha! 

Remember she had an accident few weeks ago? She actually fractured her leg and for the moment, masih menggunakan kerusi roda. Pun begitu, semangatnya sungguh kuat that she didn't postponed her wedding as expected by many! Kekeke.. Here's some tagged pictures yang diambil from her FB ;)
Their solemnization. Spot her in the wheelchair? :)

They had the reception at the same place and can't believe what I saw!! Hahaha. Many thought the accident was a disaster to the wedding but who actually thought it would turn out the other way round!! Haha. The accident actually made up the night where the atmosphere got so romantic with the awesome decos + the groom carrying the bride during their march! Hah!
Awwwww!! This is beyond sweet!! I've never seen any couples doing this all my life and tadaa!! Oh, wait till you see them coming in with the pretty lights. Lagi romantic! <3
Wuwuwuwu so sweet!! Can you feel the romantic atmosphere?? Now this is what we call REAL WEDDING! Haha. Seriously, I'm totally amazed *_* Can't imagine if I were there. Hiks! 

Anyway, Jes and Ryan, congratulations on your big day!! Finally terikat sudah kan :D Dari dulu lagi, dari zaman masih nakal si Jes minat Ryan. Muahaha.. As if no one knows! Hahaha! JES, EVERYBODY KNOWS :D Now terbukti, kalau dah jodoh takkan ke mana kan :D Congrats once again! May God blesses both of you and grant you with many many kids! xD 

Blogger's Birthday (Participants List)

Yuhoo!! First and foremost, sorry for the delayed list! Secondly, million of thanks for joining my segment, meskipun tak seberapa! Hee :) Kat bawah ni, list peserta segment mengikut bulan lahir :D Have a look, mana tau ada yang sama birthday kan :D And take note on the birth dates, next year kita sama-sama meriahkan birthday blogger tersebut :D Join me in making the entries! Kira birthday party dunia maya lah. Hahaha..

Btw, certain links are not in here sebab tak jumpa-jumpa walaupun dah click millions of times. And sesiapa yang letak link tanpa guna cara yang diberikan, jgn hairan kalau link tak keluar kat comment form because I don't approve that kind of comments. Tapi penyertaan tetap dikira, no worries!

For missing links and incorrect dates, pls inform me okay :) Dan, hanya ada seorang yang sama birthday dengan saya. Muahaha..
*********
*
January Babies
  1. Zack - 11 Jan
  2. Farah Wahidah - 21 Jan
  3. Cik Yaya - 30 Jan
  4. Maisarah Mimo - 2 Jan
  5. Faten Meera - 1 Jan (Paling awal!! Hahaa)
  6. Afiqah Zamri - 12 Jan
  7. Cik Ungu - 23 Jan
  8. Lieya Von Jay - 4 Jan
  9. Husna Zahidi - 9 Jan
  10. Liyana Z - 14 Jan
  11. Atiqah Norbeli - 16 Jan
  12. Wawa Najwa - 25 Jan
  13. Huny Eda - 8 Jan
  14. Syahirah Ismail - 3 Jan
February Babies
  1. Maisarah Aisya - 7 Feb
  2. Nana Kimie - 19 Feb
  3. Wada - 8 Feb
  4. Simple Syara - 1 Feb
  5. Diana Azhar - 17 Feb
  6. Nurul Izzah (B) - 23 Feb
  7. Siti Aminah (mamapapaamir) - 26 Feb
March Babies
  1. Aisha Fauzi - 13 March
  2. Pha Is (Budak Pening) - 26 Mac
  3. Ryne Moza - 17 March
  4. Siti Rohaida (Kisah Si Dairy) - 30 March
  5. Kawaii Gurlzz - 6 March
April Babies
  1. Azlan Strider - 19 April
  2. Athirah - 5 April
May Babies
  1. Yang Baik - 6 May
  2. Ahmad Zaki - 15 May
  3. Uncle Damal Kamis - 21 May (Baby paling "muda" join segment ni. Haha jgn maree :D)
  4. Mastura Aziz - 28 May
  5. Hanis Masturina - 27 May
  6. Asha Lya - 5 May
  7. Nik Nur Fatihah - 15 May
  8. Huny Madu - 28 May
June Babies
  1. Maya Omar - 6 June
  2. Azira Khairudin  - 18 June
  3. Yana Nana - 9 June
July Babies
  1. Fatin Farhanah - 22 July
  2. Fatanah Khirizan - 16 July
  3. Ibu Noey - 14 July
  4. Ayu Insyirah - 22 July
  5. Amirah Amer - 17 July
  6. D'Feyza - 9 July
  7. Cik Mun - 18 July
  8. Nurul Izzah - 22 July
  9. Nurain Liyana - 24 July
  10. Yun Sing - 11 July
  11. Diana Akmarul Nizam - 23 July
August Babies
  1. Adrianna Syaz - 31 Aug 
  2. Nur Izzati - 28 Aug
  3. Aefa Aerisya - 28 Aug
  4. Uncle Lie (PCL) - 16 Aug (Hanis: 14 June, MamaD: 6 Sept, Nina: 30 Oct) - HAHAHA. 
  5. My Cherita - 22 Aug
  6. Invisible Note - 23 Aug
  7. Labiqah - 6 Aug
September Babies
  1. Aimi Syahirah - 10 Sept
  2. Siti Azura - 28 Sept
  3. Telinga Bulat -19 Sept
  4. Nur Izyan - 14 Sept
  5. Nurul Hidayah - 30 Sept
  6. Muhd Khairuddin ( Kaki Travel ) - 17 Sept
  7. Aisya - 18 Sept
October Babies
  1. Nur Aina - 18 Oct
  2. Mazni Munawar - 7 Oct
  3. Afiqah Junizan - 24 Oct
  4. Puan Siti - 1 Oct
  5. Nur A.Z - 24 oCT
November Babies
  1. Ayuni - 22 Nov
  2. Mar Mansor - 13 Nov
  3. Sally Samsaiman - 16 Nov
  4. Atien Zuraidah - 27 Nov
  5. Sukma Haron - 28 Nov
  6. Alfira Hana - 23 Nov
  7. Niesa Bella - 12 Nov
December Babies
  1. Erza - 9 Dec
  2. Hafidhzah Hasim - 13 De
  3. Syuhadah - 14 Dec
  4. Handsome Danny Boy (Hahaha) - 10 Dec
  5. Suzzi Junior - 15 Dec
  6. Maszie Fatah - 24 Dec ( Christmas Eve!! Haha )
  7. Am_Mir - 14 Dec
  8. Mizz Aiza - 20 Dec
  9. Syuhada Salleh - 24 Dec (Another Christmas Eve baby :D)
  10. Siti Aisyah - 16 Dec
  11. Mama Safiy Arfan - 5 Dec
  12. Hafiza Aizzawa - 11 Dec
  13. Bella Luna - 9 Dec
  14. Nurul Harnani - 27 Dec

December 18, 2013

"Si-Rock Kon"

Hiii :D 

Another entry related to life as kindergarten teacher :D Hehe. Please excuse me. Permulaannya memang macam ni, too many rare and exciting things in the beginning. It's always like that, right :P Today is another special day at KTC for me. This morning, we had a 45 minutes of dancing session, which I miss a lot

Most of the dances were taught by another dance buddy of mine who's working there as well. Secara kebetulan, her name is Venetia (pronounce as Ve-Ni-Shia). I danced together with her for about 1 year then separated for another year and now kembali bersatu :D During the session, they have this new song playing and semua blur so she called me out to choreograph, secara spontanss.
2012 Christmas dance practice. I miss that sandal. Hahaha..

Dan, lagu yang dimainkan ialah "We Rock", theme song for the movie Camp Rock yang dibintangi Jonas Brothers about 5 years ago. It was my favourite song so I memorised the lyrics. Quite easy to choreograph sebab aku buat ikut lyrics. Hahaha.. First part of the song, the kids just follow me quietly while grinning.

Sampaaiii part "cause we rock, we rock, we rock on!", then I heard them singing. Tapi bukan sebut "cause we rock", instead they say "kes-si-rock, si-rock, si-rock konnn". Part "koonn" terus mulut muncung sambil goyang kepala. Hahaha. Ketawa ja, tapi bila tengok kesungguhan dorang dance; terus terharuu.. Dawww.. Really enjoyed myself today because I finally dance!! Miahahaha!! 

Si-rock-kon baybeh!! xo

By the way, ada yang tanya and wonder why no comments kat ruangan komen. Haa. Ni nak habaq. Sebenarnya I read all the comments tapi tak approve cos I don't really have much time to walk around the blogs. But then, now I decide to approve je lah kan.. Nanti boleh check kat entry lagi. Kaaann.. Hehe. Chill aite. Just si-rock-kon!! \m/

December 17, 2013

5 Little Ducks (Illustrated by Vee) xD

Holla :D Here's a Nursery Rhyme called '5 Little Ducks', which is suitable for little kids at the age of 4 to 5, because by then they are learning numbers and stuffs. I bet most parents are aware of this song. Haha :) This is what happen when you mix around with kids plus, KEBOSANAN! Ahahahaa.

The illustrated pictures are only half part of the song. Malas aihh nak buat banyak-banyak. Hahaha. There you go, teacher Vee in action! Taraaaaaaaaa!


Here's the music video;



Now click play, scroll up and sing along!! Hahaha :P Esok kalau baca ni kat office, boleh ajak boss nyanyi sama. Okehh? Kak +Sally Samsaiman boleh ajak Dato' buat. Hehehehahaha xD


Little Announcement (Segment)

Hi, everyone :D
This entry is specially for those who participated in my segment, Blogger's Birthday Segment because banyak yang datang menagih hadiah kat Vee. Bagi sesiapa yang baca entry tu betul-betul, you should know what's going on. Bagi yang tak baca, copy paste codes tu bulat-bulat, memang takkan tau! 

Dalam entry tu, I did not mention anything about gifts. I never even mention about winners. Aku tak cari pemenang macam segment lain sebab segment ni memang khas untuk birthday bloggers di sini. In that entry, I mentioned that on your birthday, I will make a special entry as a birthday wish..

Kan dah cakap, nak buat birthday bash dalam dunia maya. Aaa.. Kan kantoi tak baca entry betul-betul!! HAHAHA. Siapa makan cili, confirm rasa pedas. Jangan marah akuu, bukan salah aku pun. Lalala.. Aku sebenarnya panas hati, sebab ramai dah comment and message kat shoutbox, menagih hadiah dari aku. Dey, kan dah kantoiiii.

So please, lepas ni stop datang menagih hadiah dari Vee okayy. By God's will, next year aku buat yang ada hadiah. Sorry btw sebab korang mengharapkan hadiah, but by right you should know if you read my entry carefully. No one to blame, just smile and wave :) Apa pun, thanks a lot for joining! xo

December 16, 2013

Tr. V's Highlight: Baby Elephant For Christmas

Holla :D Typing here again! Yayurr :D Penat sebenarnya, rasa nak tidur terus sekarang but this neighbourhood is having a Christmas Carols and I've seen people coming in with Christmas hats, so tunggu je lah. Tak open house, nak dengar je. Haha :P

Christmas, is coming soon. Very very soon. What is my wish, what do I want? I want nothing but a joy in my heart throughout the celebration :) Last year's Christmas was a bit special with a boyfriend but this year, everything is completely different. In fact, 2 hari lagi; which is 18th of December, is supposed to be our first anniversary.

Tapi apakan daya, jodoh tak berpanjangan :D Hahaha. As the day creeps in closer, every night aku terbayang diri sendiri on that day. How is it going to be? Every night juga I tell myself, everything's going to be okay :D Hehe. So all I want for Christmas is a blessed day, full of joy and happiness. Plus, a healthy family! :") 
With the mascot of Logos Hope's Captain :D 

Bila type entry ni, teringat dengan my conversation with one of my students, Joe. Aku tanya dia, apa dia nak for Christmas. Dengan selamba dia jawab "I want baby elephant!". Astaga.. Siapalah yang mampu belikan dia elephant ni?? Hahahaha.
Google's
This kid memang suka gila dengan baby elephant. When I ask why he loves elephant so much, he said "I like the long nose". Omakkk.. Hahaha. Every morning dia memang akan duduk dekat library and read "Elephant and The Crocodile" book. Aku yang baca untuk dia, every single day.. Aku bosan, dia tak. Tapi lantak piii lah, janji dia tak bising xD Baru ingat something, aku tak susun buku kat shelf hari ni -_-' LUPA!

ps: Tuhan ni memang amazing kan :) He pulled away one of my source of happiness few months back and now put me in Krista, where I have millions of fun, joy and peace every single day with the little kids. Amazing to the max! Thank you, Lord <3

December 15, 2013

Teacher Vanessa's Lil Story ;)

Hello, earthlings!! :D

Finally we meet again :D Ni hao ma? :D Vee okay je, cuma suara sekarang serak basah dan macam suara lelaki. Hahaha. This is all because of my students yang banyak tak sihat sekarang. Kids, bukannya tau sangat etika bila batuk or sneeze. Sukahati dia sembur je; sembur kat muka teacher ke tak, ada dia kisah?? HAHAHA.

But being a teacher to little kids is so fun :D I have fun teaching them. It feels so good to teach little kids! Often people look down on kindergarten teachers, tapi kalau diperhatikan; kindergarten is the beginning of education. Kindergarten is where they learn about numbers, alphabets, colors, etc. Without all this basic knowledge, do you think they will make it through in their academics next time? Not impossible, tapi susah. Ye dok? 

Guru yang mengajar sekolah rendah + menengah confirm tau rasanya bagaimana kalau mengajar students yang tak reti nak menulis + membaca. And where do you think they should learn all these? Kindy of course! So never ever look down the kindy teachers! ;)
This. One of them yang berkhidmat as kindy teacher at the moment. The latest of me, snapped this morning at BCCK. Specs definitely mature me up -__-' And too much!! Haha :B

When I was being interviewed by Uncle John before, I remember he said "you really need a lot of patience". Now that I experienced it myself, I feel like correcting him. Haha. Being a teacher, you do need a high level of patience, but you have to bring along the love with you. Love, is not only for your students but for your job.

Kalau tak suka job tu, you can't make it through. The job will be tough and hard for you. And for me, yes, I really love my job. I love the challenges of being a teacher! Jadi pendidik tak senang sebab kita mendidik anak orang. And kids are very innocent. Apa yang dia rasa, lihat, dengar; itu semua akan jadi output dia. So we have to be very careful with what we teach!
Being a teacher, tak semestinya perlu serious memanjang. Sometimes kita pun kena gila-gila sikit. Hahahaa. Nasib baik my students tak ada blog lagi. Haha!

Yeaps, kalau kita ni serious memanjang kan, memang susah students nak close dengan kita. I've been there for only a week and I've lots of them who are very close to me. Close as in very close that they don't bother going home with me :D I remember last Thursday I asked Luc, do you want to go home with me? Dia angguk.

When I ask why, he said he likes me. Awww.. Lepas tu I asked him again, do you love me? Angguk juga. Then I said "I don't love youu :(", terus muka monyok hentak kaki. HAHAHAHA! Why so cute!! So far so good, I don't have any favourite students because I love all of them. Hehehe.. Rasa macam nak apply jadi permanent teacher pun ada! But hey, how determined is the future?? Umur masih muda kan, belajar selagi mampu ;) 

2013 is coming to its end and same goes to the kindy. Next year, we're going to start our lessons as usual and I just want to give the best I can selagi masih berkhidmat di situ. This something new, something rare and I love it to the max! :) Kiddos, be good to teacher Vanessa, ayee!! Hehehe :D

ps: Thought of changing my direction in studies, rasa macam nak further studies in Early Childhood Education. Ha. Anyone here sedang belajar bidang ni at the moment?? Ehehe.. Comment sikit :D Kekeke.. Apa pun, setelah sekian lama tidak menulis di sini, panjang beno entrynya. Haha. Thanks for reading k! 

About the segment, yang tu nanti-nanti lah update. Hahaha.. Chill ^_^

December 13, 2013

TAMAT.

Hi, everyone :D

A very quick update at 1 in the morning. Just got home; tired, sick and sleepy. Heh! Just wanna inform everyone that my segment > Blogger's Birthday Segment < has ended, now! 
By the time you read this, segment dah tamat. Big thanks to all yang sudi join. Tak sangka peserta cecah 50+ orang :") Thanks a lot, alright!! 

I'll keep everyone updated and the list will probably be out on Saturday. So, just hold on.. I guess? Hehehee. That's it from me today. Nightnight!! 

*Wishing upon the star; I don't want to be sick T_________T

December 12, 2013

Blogger's Birthday Segment

STICKY POST. SCROLL DOWN FOR NEW ENTRY.
Hello, everybody :D Hari ni Vee nak lancarkan satu segment yang bertajuk "Blogger's Birthday Segment". :D
Tujuan Vee lancarkan segment ni ialah untuk mengeratkan hubungan antara bloggers dan juga untuk mengetahui hari lahir bloggers sekalian :) Lepas ni boleh laa Vee buat wish untuk semua kann ^_^

Untuk join ni, syaratnya sungguh mudah! :D
  1. Follow blog Vee, add Vee dalam g+ anda (sidebar)
  2. Copy coding yang telah disediakan ke dalam ruangan html 
  3. Catitkan tarikh lahir anda (nak letak tahun boleh, tak letak pun no hal)
  4. Publish entry
  5. Letak link segment dalam ruangan comment dengan ini: <a href="URL LINK">NAMA LINK</a> [Bertujuan untuk mengelakkan spam ] Contoh:

Code Segment



Simple as ABC kan!! :D Macam mana segment ni berfungsi sebagai pengerat hubungan ialah bila birthday anda nanti, Vee akan buat special entry untuk anda :) Kalau di dunia nyata, orang ada buat celebration kan.. Pergi rumah anda, celebrate together. Kat dunia maya pulak, kita buat macam ni lahh :D Hehehehe..

Harapnya segment ni dapat sambutan :D Terima kasih kepada yang sudi join ;)

December 11, 2013

Tr. Vee's Highlight: 11.12.13

Did I tell you I'm an official teacher of Krista Kindergarten already? No? I just did! Kekeke.

Hi, everyone :D New schedule of life, walking with kids everyday! Hehee. Started working at Krista on Monday actually and it is completely awesome!!
Google's.
I love my students, I love all of them! Now I get how it actually feels when a teacher says he/she loves his/her students. Before ni asyik dengar teachers yang cakap to me, now aku pulak yang cakap to my own students. #grateful My station is K2 and I'm handling 5 years old kids. Naughty but bubbly and cute at the same time :D

Today, I was sent to K3 (4 years old) because most of their teachers are on leave and that was a brand new experience for myself! New kids, came to K3 with mother language. Oh, hey, heaven! It was totally challenging because they can't speak English yet and I can't speak Mandarin. To make things worst, baby talk!!

I spent my whole day learning Mandarin for free with them! Hahaha. It was tough as I had communication problem with them and I am down with fever at the moment. I was sneezing all day long, lightheaded and dared not to hug the kids!

And I miss my own students T_T

This morning when I was at K2, I met Jay and Ela when I was on my way to K3. I spoke to them for a moment and said "Bye bye J and E, you won't see me today! Hehehe". To my surprise, they grabbed hold of my hand and asked "What are you talking about?!". Awww! I was touched that I felt like going back to K2! LOL. Then at K3, I met KyungJun, another student of mine and a brother of KyungHwa. He looked so excited and when I said "Bye, KyungJun!! See you tomorrow okay!", he smiled widely and screamed "yaaay!!". Another touchy moment!

By the way, sounds Korean right? Hehe. Yes, they are Koreans :D When I met KyungJun, I was like "pahal nama  budak ni Korean sangat", then I asked if he's a Korean and he nodded! Haha. I was so surprised and communicated a lil Korean with him :D Hahaha. And there's this guy name Luc. When his mom drove pass K3, I asked how is he and he said "Luc!". Hahaha. Kiddo!! I wasn't asking for your name! Hiks! Love my kids so much! So much, though it's just my 3rd day with them! Hee :") 

* Long story, and all about my students. HAHA. I think my coming posts will be about my students only. Lewls.. Anyway, names mentioned aren't their real names except the Koreans, all for confidentiality purposes :) No pictures as well because dekat pintu terpampang besar notice "No Pictures Allowed". Hee!! 

Today is definitely a challenging yet blessed Wednesday! Well, everyday is a blessed day :D Can't wait for tomorrow!! Want to see my kids and hugggg everyone! Huuu. Segment tamat on 12.12.13 sometime after 8 pm. Those who haven't join, you may do so! Click here > Blogger's Birthday Segment. Thankies! xo
Often people say, dealing with kids you need high patience. But you know what, it won't be complete without a piece of love :) Love and patience gotta walk together and you'll make it through! Firmness is important, but don't leave your love ;) Love my kids <3

December 09, 2013

Hah! DECEMBER!

Hi :D Salam pukul 9 malam. Kekeke..

December, December. December datang lagi. It's going to be a very pack month with so many activities! Aaarghh!! But fun activities! Kakakaa..

12-15/12/2013
Union of all churches in Sarawak. Will be held at Borneo Convention Centre everyday starting from 12th onwards. Tough one! Work from 7am - 6pm then off to BCCK at 8pm from home. Hooray ,__,

15/12/2013 (3pm)
Christmas celebration @ Pusat Pemulihan Penagihan Narkotik (PUSPEN), now known as Cure & Care Clinic. Dad selalu preach kat sana because they have religious activities held every Thursday, mengikut kepercayaan masing-masing. So the whole family is invited for the celebration!

19/12/2013
Home Concert at UNIMAS. Bermula jam 7 malam. Tak tau macam mana nak pergi cos me habis kerja at 6pm. Huwah! Kena pergi juga cos ramai yang minta pergi, minta suppport. Oh well, "taukey oreo harus datang" katanya. Huu.

20/12/2013
Pre-Christmas celebration at church! Gotta be fun. And tiring too :D Hahaa..

21/12/2013
Confusing dates, since I've 2 weddings to be attended at once! Jes and Fansy. Dua-dua location jauh dari rumah, huahaha.. Tak tau nak pergi mana satu. But I think I'm going to Jes' wedding cos she was my dance buddy before. Gigih dia teruskan wedding reception, meskipun terpaksa berkerusi roda on that day. So hm? I dont know.

25/12/2013
Christmas!! One of my favourite day of the year!! :D This time most probably ada service at church! And of course, ramai yang sudah sound sound minta datang to their open house ^_^

26/12/2013
Visiting session masih diteruskan :D ..

30/12/2013
Krista Kindergarten's Teachers meeting. Ni confirm tentang new school days, kan. Heee. Tunggu dan lihat!

Soon after that.. 2014. Ohmai ohmai.. Am I the only one who's freaked out? Rasa macam tak nak teruskan and stop here. But somehow excited? Ehh.. ABCDEFG.

Fried Oreo Recipe | Resipi Oreo Goreng

Hi :D Good morning, everyone :D

As promised, this is an entry about the fried oreo yang menimbulkan banyak persoalan dalam kalangan bloggers. Haha. Rata-rata menanyakan "oreo goreng?!". Kekeke. Sebenarnya fried oreo ni bukan something yang new to the westerners. They have this food every Summer Feast. So, ini sebenarnya recipe asal orang Barat :) Here's the recipe!

Ukuran bahan ni untuk lebih kurang 40 keping oreo tau. I made this for Music Student of UNIMAS. Kalau untuk 1 packet, pandai-pandailah adjust dari recipe bawah ni ekk :)

Bahan yang diperlukan:
  1. Oreo (Vanilla/Chocolate flavor)
  2. Tepung Gandum secawan
  3. Susu secawan (Full Cream. Susu Cap Junjung pun boleh cuma terlalu manis!)
  4. 2 biji telur
Cara penyediaan:

#1: Campurkan telur dan susu, gaul hingga sebati
#2: Masukkan tepung ke dalam campuran susu dan telur dan gaul hingga tiada ketulan
Kalau boleh, rajinkan diri guna mixer biar betul-betul sebati. Mine masih ada lumps! Hee.

#4: Masukkan beberapa keping oreo ke dalam tepung dan gaul seperti membuat cucur pisang. 
#5: Pastikan keseluruhan oreo disalut tepung dan goreng. Tunggu lebih kurang 30 saat dan terbalikkan oreo tersebut. 
#6: Bila kedua-dua belah oreo dah berwarna keperangan macam gambar di bawah, boleh angkat; tapiskan minyak menggunakan tisu dan serve! :D 

*********
Peringatan ketika membuat oreo goreng:
  1. Pastikan peralatan anda; seperti penyepit, penapis, pinggan (2 - 1 untuk menapis minyak, 1 untuk meletakkan yang sudah masak) tersedia sebelum memulakan proses pembuatan kerana oreo ni cepat masak; nanti hangus pulak!
  2. Jangan tambah apa-apa selain dari recipe di atas untuk mengelakkan rasa kurang enak. Contohnya baking powder. Baking powder akan membuatkan oreo anda rasa sedikit pedar dan kembang tak tentu pasal. HAHA. Gula juga jangan ditambah kerana oreo sudah cukup manis! Bila anda jilat, confirm rasa tawar tapi bila gigit; kemanisan oreo akan terasa. Melainkan anda suka makan makanan yang super manis!!
  3. Ketika menyalut oreo dengan adunan, jangan rendam oreo terlalu lama dalam adunan sebab oreo mudah cair. Kalau cair dalam adunan, satu adunan bakal rosak dan oreo cair dlm adunan tak sodap. Oreo mengambil masa lebih kurang 1 minit untuk cair dalam adunan jadi dinasihatkan untuk menyalut oreo dan terus ke dalam kuali :)
*********
Kepada yang ingin mencuba, selamat mencuba! Percayalah, rasanya memang marvelous :D Sorry for the long recipes + sedikit kucar kacir. Ini semua based on pengalaman. Hahaa.. Have a nice day! xo

December 07, 2013

UNIMAS and Fried Oreo Tale #2

Hi, everyone :D

Today is another one of my happiest day on earth :D Haha! Today I made 8 packets of fried oreo for brother's music gang. Abang ambil course music, so I call his coursemates "music gang". Haha.
Began baking around 1030 am, siap sepenuhnya around 1pm. 1:30pm dah jalan to UNIMAS to deliver the fried oreos. This time, my oreo is way better and even more delicious than before cos I used another recipe. HAHA. Nak resipi? Next Monday Vee publish k :)

Sampai sana, tengok dorang practice for the upcoming Home Concert, yang memang dianjurkan every year.
Orchestra Team
Sound Engineer and the singers. Big brother = sound engineer.
Selesai practice, they had short briefing then fried oreo time! :D Kekeke.. Segan pula rasanya. Hahaha xD After that, lepak kat one of their studio with some female friends. Karaoke jap, since dia pandai main piano kan ;)

Today, my presence in UNIMAS is totally something. Yes, seriously something. For some reason, I'm feeling so merry by just being there with the fried oreo. Tetiba rasa a part of the music family. Tetiba rasa so close to them. Tetiba rasa macam mereka ni my own family. Huu!!

I don't get why either, but that's how I feel! Jauh dalam lubuk hati, I want them to feel loved. Entah la, hanya Tuhan yang tahu makna tersirat di sebalik perasaan ni. Kekeke. Apa pun, I feel so blessed to be there, meskipun seketika. Hmm. An overwhelming joy, only God knows why and what!! And tadi rasa macam tak nak balik je sebenarnya XD
The fried oreo maker with her oreos ;) Today no gambar kaki cos I was barefooted in the studio. Ngiahihihi. 

Apa pun, today is another happy day! Yes, praise the Lord!!

December 06, 2013

Ada.. Tapi Tak Ada..

- Where have you been all my life?! -

Ada je kat sini. Kekekee.. Hi, everyone :) Ni nak habaq.. Sebenaqnya aku ada je kat blog ni, seharian ngadap laptop sampai pening. Tapiiiii..

Aku tak ada kat sini.

Yeap, gitulah dia. Haha. Entah ler, mood nak blogging tu dimakan angin agaknya ,__, Rasa macam malaaaaaaas gila nak layan blog at the moment. Nak type entry, nak blogwalking, nak apa semuanya lahh malas. Huu. Sebab tu banyak comments tak approve lagi, takut terlepas pandang untuk jejak kasih korang balik.

Tapi standard lah kan, dalam semua benda mesti ada pasang surut ;D Haha. Ni semua sebab last Saturday aku busy gila sampai tak sempat blogging. Aku masuk blog pun entry tentang kisah aku je sekarang.

Yelah, dah namanya journal online kannn.. Hehee. Nanti-nanti la bw ekk. Ini malam nak entah taktau nak buat hapee tapi malas nak buat benda. Whatthehewwww? -.-


UNIMAS | "CUCUR OREO"

Hi, everyone :D

As told yesterday, aku seharian kat UNIMAS cos jadi Imported Chef :D It was so fun! Hahaha! Awal pagi dah sampai sana, but abang's team members tak sampai lagi so merayau around faculty tu and "met" some of the student's art work. - Faculty abang is FSGK (Fakulti Seni Gunaan dan Kreatif), so wajarlah jumpa benda ni. Hehee.
Kalau aku buat semua ni confirm nangis. Hahaha.. Memang berjiwa art lah dorang ni :D Then proceed to the next location, pool kat tengah-tengah faculty :D I really love the view of the pool cos they have real Christmas tree around! Boosted up my Christmas mood. Haha :D
If only ada yang rajin to decorate the tree. Gahaha.. Kalau tak silap they have water fountain but it was not turned on  when I was there. I saw the water fountains after a while from far. Kekeke.. Typical Malaysians, cakap nak datang pukul 7 tapi pukul 8 baru datang (>_<)!! 
Sorry, gambar kaki lagi :P Awalnya nak selfie, but then I was like "kalau tetiba ada muka lain senyum dengan aku macam mana?". Hahaha. Meremang terus bulu roma! Lari keluar, buat muka derk >:P Paloiii, bak kata orang Sarawak. Hahaha.

Ogeh, now we talk on "cucur oreo". Actually abang and the gang ada expo and imported me to make "cucur oreo". Cucur oreo ni macam cucur pisang juga, yang bezanya it's oreo, not pisang :) I made this for supper once and bro decided to sell this, jadi aku kena import :D

It was fun and pretty tiring. I didn't expect the oreo would be so larisss sampai Sahari, Naim and Acap had to go and buy tepung + oreo sebab habis. Gahahaa.. 
Keluar rumah bukan main kemas dan cute. Bila balik rumah habis bersalut tepung, rambut serabai, baju pun terlondeh -___________-' Dahsyat gak rupa aku sebenarnya!! Aku tak tau pun rupa aku ginii sampai tengok gambar yang di snap abang ni. Nasib baikk wa guna undershirt. Pftsssssssss!! 

Btw, nampak tak benda yang digoreng tu? Itulah cucur oreo :D
Very first sit after few hours of frying! Heaven gila rasanya. Gahahaa.. Bersalut tepung dari baju sampai jeans -_-' Nasib baik dah google out cara remove tepung kering dari baju :D Haha. Lepas siap berkemas, orang semua balik, me and abang jalan-jalan keliling tasik UNIMAS then naik Jambatan Cinta :)
Can you see the two giant pole? Itulah tiang Jambatan Cinta ..
Gerbang Jambatan Cinta
View from Jabatan Cinta, UNIMAS tanpa diedit. Hanya letak watermark :) Smaller picture is to tell u that it's taken from Jabatan Cinta. Kekeke.. Love the view. Kat bawah tu sebenarnya ada orang main kayak, but I've no idea where were they masa aku snap gambar ni. Kekeke.. Then we went to Student Pavillion to get some foods and drink (since aku tak makan dari pagi!) then off to home ^_^ 

Malamnya susah nak tidur due to muscle pains + tangan rasa pedas cos I chopped a pack of cili padi tanpa guna apa-apa protection then tak cuci tangan; penangan permintaan oreo yang cepat -_-' Mak hoii, sakit + pedas = !@$%^&!! Hahaha.

Resepi Oreo goreng nanti aku share ogehhh :) Thanks for reading, buhbye! xo