CLICK CLICK

December 03, 2013

Where The Heck Are U People :"(

Hi, everyone.. *jiwang mode*
Remember these cuties? They are my cute monster bookmarks. I made them last September. Sekarang ni berjiwang cos I've no idea where they are :"( Semua bookmarks ni dalam satu container khas, siap dengan bahan yang digunakan. There are about 28 of it inside there.

A week ago, I repositioned my room and certain things Vee letak kat luar dulu sementara alih-alih furniture dalam ni. Then today baru sedar benda ni missing :'( Habis satu rumah digeledah, sampai family pun stress tengok Vee stress cari benda ni T_T

Mana tak stress! 28 of them, okay! And I made them specially for my friends T_T I wish sekarang ada nujum pak belalang, Vee nak tau mana benda ni :"( Sekarang nak cari pun mata dah kuyu. Penat gilaa after sister's convocation + photoshoot. Seharian kat luar. Haihh..

Now off to bed. Hopefully esok bangun je benda tu terus muncul atas meja ni. Kekekekeke. Night, everyone! xo


11 comments:

  1. Comeynya bookmark ni vee..sya mau sya mau..hehe..gudnite vee sweet dream ^_^

    ReplyDelete
  2. relax2 vee cari smbil mintak doa.. kalo cri smbil stress depan mata pon xjumpa. berdasar kan pengalaman la . kalo benda tu vee tak igt letak sure benda tu ada ja cuma belom jumpa lgi ^_^

    ReplyDelete
  3. morning Vee , owh blog vee dh berwajah baru , dah mood Christmas yerr , tak lama dh :)

    ReplyDelete
  4. Nice la bookmark ni. Macam mana la boleh hilang tu. Cari pelan2, takut terlepas pandang je.

    ZH Blogger

    ReplyDelete
  5. kalau mengkuit firasat i laaa, the time that u stop searching for it, is the time that they will appear in front of ur eyes...hehehe..hopefully you'll recover it soon.

    Regards,
    -Strider-

    ReplyDelete
  6. omg so cute bookmark.. please give me one vee !! tambah yg juling tu..epic!!

    ReplyDelete
  7. aiyo! how come boleh misplaced ni..?

    ReplyDelete
  8. ada yang berkenan ya kali.ya ilang ya vee :)

    ReplyDelete
  9. saya ada baca entry kak vee pasal bookmark ni...
    comel comel! nak satu :p
    mungkin sebab comel sgt kot,tu ada orang ambik,hmm...

    ReplyDelete
  10. mcm comel je...syg la kalau hilang..tkpon tnye la spe2 kat rumah vee..mesti ada tu

    ReplyDelete
  11. Alaaaaaa... Kesiannya Vee. Cuba cari lagi. Mesti ada.....

    ReplyDelete