CLICK CLICK

December 07, 2013

UNIMAS and Fried Oreo Tale #2

Hi, everyone :D

Today is another one of my happiest day on earth :D Haha! Today I made 8 packets of fried oreo for brother's music gang. Abang ambil course music, so I call his coursemates "music gang". Haha.
Began baking around 1030 am, siap sepenuhnya around 1pm. 1:30pm dah jalan to UNIMAS to deliver the fried oreos. This time, my oreo is way better and even more delicious than before cos I used another recipe. HAHA. Nak resipi? Next Monday Vee publish k :)

Sampai sana, tengok dorang practice for the upcoming Home Concert, yang memang dianjurkan every year.
Orchestra Team
Sound Engineer and the singers. Big brother = sound engineer.
Selesai practice, they had short briefing then fried oreo time! :D Kekeke.. Segan pula rasanya. Hahaha xD After that, lepak kat one of their studio with some female friends. Karaoke jap, since dia pandai main piano kan ;)

Today, my presence in UNIMAS is totally something. Yes, seriously something. For some reason, I'm feeling so merry by just being there with the fried oreo. Tetiba rasa a part of the music family. Tetiba rasa so close to them. Tetiba rasa macam mereka ni my own family. Huu!!

I don't get why either, but that's how I feel! Jauh dalam lubuk hati, I want them to feel loved. Entah la, hanya Tuhan yang tahu makna tersirat di sebalik perasaan ni. Kekeke. Apa pun, I feel so blessed to be there, meskipun seketika. Hmm. An overwhelming joy, only God knows why and what!! And tadi rasa macam tak nak balik je sebenarnya XD
The fried oreo maker with her oreos ;) Today no gambar kaki cos I was barefooted in the studio. Ngiahihihi. 

Apa pun, today is another happy day! Yes, praise the Lord!!

12 comments:

  1. Sya mau sya mau..belum pnh buat yg guna oreo2 ni vee..nyum2..:)

    ReplyDelete
  2. banyaknya oreoooo...
    aish, dulu masa form 1 2 3 belajar music, masa tu laju je baca notes tapi sekarang banyak teory dah terkubur...baru tahu unimas ada cos musik jugak...

    ReplyDelete
  3. cm gtu yer rupa fried oreo . tak sabaq nak tgk resipi pulak. mana satu abg vee. nak gak tgk muka... hehee ^_^

    ReplyDelete
  4. fried oreo..??? mcm cucur udang ke..??? mcm best je ni.....

    ReplyDelete
  5. fried oreos...never tasted it before..sound yummy..hehe

    ReplyDelete
  6. pertama kali dengar fried oreo.. nampak sedap..

    ReplyDelete
  7. tadi dah tengok resepi baru baca entry ni,ehehe :)

    ReplyDelete
  8. kreatif ni... zam pernah buat kurma goreng kemudian salut coklat je sblm ni..

    ReplyDelete