CLICK CLICK

December 16, 2013

Tr. V's Highlight: Baby Elephant For Christmas

Holla :D Typing here again! Yayurr :D Penat sebenarnya, rasa nak tidur terus sekarang but this neighbourhood is having a Christmas Carols and I've seen people coming in with Christmas hats, so tunggu je lah. Tak open house, nak dengar je. Haha :P

Christmas, is coming soon. Very very soon. What is my wish, what do I want? I want nothing but a joy in my heart throughout the celebration :) Last year's Christmas was a bit special with a boyfriend but this year, everything is completely different. In fact, 2 hari lagi; which is 18th of December, is supposed to be our first anniversary.

Tapi apakan daya, jodoh tak berpanjangan :D Hahaha. As the day creeps in closer, every night aku terbayang diri sendiri on that day. How is it going to be? Every night juga I tell myself, everything's going to be okay :D Hehe. So all I want for Christmas is a blessed day, full of joy and happiness. Plus, a healthy family! :") 
With the mascot of Logos Hope's Captain :D 

Bila type entry ni, teringat dengan my conversation with one of my students, Joe. Aku tanya dia, apa dia nak for Christmas. Dengan selamba dia jawab "I want baby elephant!". Astaga.. Siapalah yang mampu belikan dia elephant ni?? Hahahaha.
Google's
This kid memang suka gila dengan baby elephant. When I ask why he loves elephant so much, he said "I like the long nose". Omakkk.. Hahaha. Every morning dia memang akan duduk dekat library and read "Elephant and The Crocodile" book. Aku yang baca untuk dia, every single day.. Aku bosan, dia tak. Tapi lantak piii lah, janji dia tak bising xD Baru ingat something, aku tak susun buku kat shelf hari ni -_-' LUPA!

ps: Tuhan ni memang amazing kan :) He pulled away one of my source of happiness few months back and now put me in Krista, where I have millions of fun, joy and peace every single day with the little kids. Amazing to the max! Thank you, Lord <3

12 comments:

  1. anak gajah mmg comel , bila dah besar ... ooomak kau ... tuhan tu x pernah menzalimi kita . yg dah lepas biarlah ia berlalu ...

    ReplyDelete
  2. Haha. Kadang2 imaginasi budak ni tinggi. Dia ingat gajah tu kecik ke... Haha.

    Cikgu bosan? Anak murid memang tak lah.. Layan je cikgu. Anang ngirau. Haha.

    ReplyDelete
  3. Happy Holidays Vee..pasal jodoh tu dont worry laa..im sure there someone for u out there..u just have to keep searching...hehehe..

    Regards,
    -Strider-

    ReplyDelete
  4. baby elephant..haha..so cute itu budak..anyway,have a great christmas babe..!

    ReplyDelete
  5. sik lama gik christmas owh.. nangga rah supermarket, mall semua kacak2 jak deco christmas.. hehe

    ReplyDelete
  6. hehehe..... mcm2 karenah budak2 ni yer.. kena bawak pegi zoo la lain kali utk tgk gajah in real life

    ReplyDelete
  7. baby elephant..? ok, itu unik.. heheh

    ReplyDelete
  8. hope to see you smile...I meant a real smile... :)

    ReplyDelete
  9. Mna nk cri bby elephnt for xmas gift vee?hehe..toy pnya bleh? :D

    ReplyDelete
  10. Yg pergi pasti berganti dgn yg lebih baik.. :)

    ReplyDelete
  11. 5 days to go Vee. Haha. Kalau kawan Vee nak baby elephant, memang rare sangat! Vee nak apa? Mak zirafah? Bapa dinosaour? Hehe.

    Nanti saya minta Doraemon carikan. :)

    ReplyDelete