CLICK CLICK

December 18, 2013

"Si-Rock Kon"

Hiii :D 

Another entry related to life as kindergarten teacher :D Hehe. Please excuse me. Permulaannya memang macam ni, too many rare and exciting things in the beginning. It's always like that, right :P Today is another special day at KTC for me. This morning, we had a 45 minutes of dancing session, which I miss a lot

Most of the dances were taught by another dance buddy of mine who's working there as well. Secara kebetulan, her name is Venetia (pronounce as Ve-Ni-Shia). I danced together with her for about 1 year then separated for another year and now kembali bersatu :D During the session, they have this new song playing and semua blur so she called me out to choreograph, secara spontanss.
2012 Christmas dance practice. I miss that sandal. Hahaha..

Dan, lagu yang dimainkan ialah "We Rock", theme song for the movie Camp Rock yang dibintangi Jonas Brothers about 5 years ago. It was my favourite song so I memorised the lyrics. Quite easy to choreograph sebab aku buat ikut lyrics. Hahaha.. First part of the song, the kids just follow me quietly while grinning.

Sampaaiii part "cause we rock, we rock, we rock on!", then I heard them singing. Tapi bukan sebut "cause we rock", instead they say "kes-si-rock, si-rock, si-rock konnn". Part "koonn" terus mulut muncung sambil goyang kepala. Hahaha. Ketawa ja, tapi bila tengok kesungguhan dorang dance; terus terharuu.. Dawww.. Really enjoyed myself today because I finally dance!! Miahahaha!! 

Si-rock-kon baybeh!! xo

By the way, ada yang tanya and wonder why no comments kat ruangan komen. Haa. Ni nak habaq. Sebenarnya I read all the comments tapi tak approve cos I don't really have much time to walk around the blogs. But then, now I decide to approve je lah kan.. Nanti boleh check kat entry lagi. Kaaann.. Hehe. Chill aite. Just si-rock-kon!! \m/

13 comments:

  1. dance is something good for your body...hehehe..rock on..rock on...

    Regards,
    -Strider-

    ReplyDelete
  2. Hi Vee..nampak lebih ceria sekarang ni kan...suka uncle tgk.

    ReplyDelete
  3. Wah..vee pndai nari2...sya minat tgk org menari..tp x pndai..hehe.lompat bntang pandaila.haha

    ReplyDelete
  4. cute n comel vee menari brsama anak2 kecil...

    ReplyDelete
  5. wow vee ajaq bebudak menari ? alahai, mesti comel sangat kan... amek la video share kat blog nak jugak tgk hehe

    ReplyDelete
  6. Okay..lagu tu mmg best gila...hahaha

    ReplyDelete
  7. lama tak dengar lagu tu, banyak nostalgia sekolah menengah dulu :)

    ReplyDelete
  8. owh sebab x de masa nak aprove ha..ha. :)

    ReplyDelete
  9. Hai Vee. Lama tak ziarah sini. Sibuk sikit + internet ada masalah dekat kolej ni.

    Hehe. Apapun, macam seronok je menari. :)

    ReplyDelete
  10. oo gitew kesahnya ye.

    psstt: dik, thanks doakan utk akak ye :-)

    ReplyDelete
  11. awwwww.. mesti kiut nakkk.. hehe

    ReplyDelete