CLICK CLICK

December 17, 2013

Little Announcement (Segment)

Hi, everyone :D
This entry is specially for those who participated in my segment, Blogger's Birthday Segment because banyak yang datang menagih hadiah kat Vee. Bagi sesiapa yang baca entry tu betul-betul, you should know what's going on. Bagi yang tak baca, copy paste codes tu bulat-bulat, memang takkan tau! 

Dalam entry tu, I did not mention anything about gifts. I never even mention about winners. Aku tak cari pemenang macam segment lain sebab segment ni memang khas untuk birthday bloggers di sini. In that entry, I mentioned that on your birthday, I will make a special entry as a birthday wish..

Kan dah cakap, nak buat birthday bash dalam dunia maya. Aaa.. Kan kantoi tak baca entry betul-betul!! HAHAHA. Siapa makan cili, confirm rasa pedas. Jangan marah akuu, bukan salah aku pun. Lalala.. Aku sebenarnya panas hati, sebab ramai dah comment and message kat shoutbox, menagih hadiah dari aku. Dey, kan dah kantoiiii.

So please, lepas ni stop datang menagih hadiah dari Vee okayy. By God's will, next year aku buat yang ada hadiah. Sorry btw sebab korang mengharapkan hadiah, but by right you should know if you read my entry carefully. No one to blame, just smile and wave :) Apa pun, thanks a lot for joining! xo

9 comments:

  1. tu mest trus baca ending tu..huhu..by the way, tak sabar tggu my besday..lama lg..uhuk

    ReplyDelete
  2. jeng jeng..
    kesimpulannya, baca dan fahami setiap segment kan vee?

    ReplyDelete
  3. Laaa...ada yg mintak hadiah ke..? Haha...kantoi...kak sally tunggu list nak blogwalking je.. :)

    ReplyDelete
  4. terbaikk..entry kali ni..
    ya setuju please baca betul sblem bgi komen..
    siapa makan cili dia terasa penas..
    it true only a few blogger yg betul2 baca entry yg kita tulis..
    setengahnya just baca komen n then komen balik mngikut apa yg ditaksirkan..
    ya saya pham bukan semua orang baca berminat dgn entry yg kita tulis..tambah2 mcm saya jenis suka typo panjang2.. at lease baca sbelum komen kan dah kantoi.. nak tahu org itu baca or x..baca komen dia balik :) tapi itu smua bgantung kpada blogger itu sndiri.. at lease masuk jga dlm blog mnaikkan trafik.. ha..ha.. ok bye slamat malam..emo skit komen!!

    ReplyDelete
  5. It's okay Ms.Vee.. Mujur sy x makan cili. Sejak sy follow blog ni, mmg sy baca setiap entri Ms.Vee dgn penuh hati2. Heee... =)

    ReplyDelete
  6. urmmm... mcm2 ea.. sabor jek le Vee

    ReplyDelete
  7. konfem xbaca tuh..mungkin dia terlepas pandang kot

    ReplyDelete
  8. Haha. Maaf la tak join Vee. Tapi memang betul. Saya ingat tentang 'hadiah' yang Vee cakap tu iaitu special wish semasa birthday mereka sebab saya ada baca tentang segmen Vee. Kata Vee, itu salah satu cara nak appreciate blog followers through alam maya. :)

    ReplyDelete