CLICK CLICK

December 27, 2013

Kamu.. Hahahaa.

Wajahmu jarang menghiasi entry
Namun penulisanmu menambat hati

Tersenyum ria seorang diri
Saat membaca dan menelaah penulisanmu
Mengapa jadi begini
Adakah ini tanda ku suka padamu

Engkau single, aku single
Kita sama-sama single
Makanya, mari kita berdouble

Ehhhh?

Oh tak mungkin, tak mungkin..

Hahahahaa.. Cari pasaaaaaal.

Google's
Tiada kaitan dengan sesiapaaa. Entry merapu pada malam yang dingin. Hahahaa. 

Oh please, hatiku masih tertutup untuk mana-mana pihak yang berminat. Hiks. Malas gue mau nangis-nangis lagi. Tunggu waktu yang tepat, kahwin terus. Bercinta? Selepas okay, selepas.. ^_^ Tapi kalau ditakdirkan bercinta sebelum kahwin, no hal lahhh.. Kita kan hanya mampu merancang ;)

Keluar tajuk sudaaaaaaaaaaa. Ngeehee! Buhbye!! Nights!

5 comments:

  1. akak sapa pemeng ga yg akak adakan tu

    ReplyDelete
  2. Eipp eippp sape tu huhuhuhu alang alang keluar tajuk tu lompat keluar terus lah
    hehehehehe :D
    Goodnight kak vee sleep tight dont let the bugs bite!!!

    ReplyDelete
  3. Bercinta lepas kahwin maybe lebih best! Bukan maybe tapi memang rasanya hihi :D

    ReplyDelete
  4. setiap org pasti pernah merasai detik kekecewaan kan.. tapi bukan bererti kita mengalah dek kekecewaan tersebut.. asal boleh jadikan pengajaran pon dah cukup bagus.. =)

    goodluck sis!! =)

    ReplyDelete