CLICK CLICK

December 02, 2013

Jumbled Up Entry!

Weehuu! Hello there :D Banyak juga post hari ni. Oh well, sekarang cuti. No little kids!! Hahaa. Esok lusa dah kena back to school lagi. Kot? Hehh. Tak lepas-lepas pulak kat kindergarten. Kahkahkah!! Malam ni I've so many things in mind, ingatkan nak selitkan dalam draft, but ehhhh.. Alang masih fresh kenn. Kekekee.

First topic: Christmas mode; on!!
Google's
Yes yes yes, can be seen through header kan? Hehe. Ada orang tanya, header baru ke? Ahaaks, yep. Sempena Christmas yang approaching in less than a month!! Sekarang I'm so excited, not sure what's going to happen but I hope for the best :D Christmas lights, as seen in the background; it excites me to the max!! x) [Drop some comments bout the header, aite :D]

Topic #2: Buah DABAI
Susulan entry Balik Kampung, ramai yang tanya tentang buah dabai. Kekeke. I know it sounds weird and maybe something very rare to most of you sebab buah ni only in Sarawak :D Buah ni dari keluarga olive fruit, ada buttery taste and a lil oily. I'll make a review of it in the future, okay :) [Buah blueberry Sarawak, kata orang. Gahaha]

Third topic: Blogger's Birthday Segment
First and foremost, a bunch of thanks sebab sudi join! Pheww. Ramainya yang join. So far ada 70+, comments belum di approve lagi. Kena buat senarai dulu. Kekeke.. This is my 2nd segment, dan baru kali ni banyak gila yang join! Haha. Terharu ada, takut pun ada. Takut sebab sekarang baru 2hb, segment tamat pada 12hb. Takut nanti ramai lagi yang join. Hahaha boleh gituu?? :P Yang belum join dna berminat, click on the picture.

Topic #4: I've no idea!
Before menaip tadi bukan main banyak lagi idea untuk entry, bila dah taip, 3 je?? Ini semua gila. Wakakaka. Boring namanya, sebab lepas ni masa untuk blogging is so the very limited! And majority of the posts will be auto-publish. Hmmm.. Apa pun, now it's Nasib Si Labu Labi time!! :D

Bye all! Mwahhss! xo

5 comments:

  1. cerianya dia! ehehe :D
    haha,sama la kita...sebelum tulis entry idea kemain mencurah-curah... tapi bila dah tulis,sikit pulak...hehe :)

    ReplyDelete
  2. zyra tgk ramai jugak yg join GA lea..huhu...
    cantik header..semangat nak krismas nie hehe

    ReplyDelete
  3. Yep2..buah dabai tu mcm olive lah vee..ceria warna header vee ^_^

    ReplyDelete
  4. buah dabai tuh mknnye cmne err?1st time nmpak

    ReplyDelete
  5. the new header really bring the Christmas mode! hahaha...amboi! entry bundle!!

    ReplyDelete