CLICK CLICK

December 22, 2013

Blogger's Birthday (Participants List)

Yuhoo!! First and foremost, sorry for the delayed list! Secondly, million of thanks for joining my segment, meskipun tak seberapa! Hee :) Kat bawah ni, list peserta segment mengikut bulan lahir :D Have a look, mana tau ada yang sama birthday kan :D And take note on the birth dates, next year kita sama-sama meriahkan birthday blogger tersebut :D Join me in making the entries! Kira birthday party dunia maya lah. Hahaha..

Btw, certain links are not in here sebab tak jumpa-jumpa walaupun dah click millions of times. And sesiapa yang letak link tanpa guna cara yang diberikan, jgn hairan kalau link tak keluar kat comment form because I don't approve that kind of comments. Tapi penyertaan tetap dikira, no worries!

For missing links and incorrect dates, pls inform me okay :) Dan, hanya ada seorang yang sama birthday dengan saya. Muahaha..
*********
*
January Babies
  1. Zack - 11 Jan
  2. Farah Wahidah - 21 Jan
  3. Cik Yaya - 30 Jan
  4. Maisarah Mimo - 2 Jan
  5. Faten Meera - 1 Jan (Paling awal!! Hahaa)
  6. Afiqah Zamri - 12 Jan
  7. Cik Ungu - 23 Jan
  8. Lieya Von Jay - 4 Jan
  9. Husna Zahidi - 9 Jan
  10. Liyana Z - 14 Jan
  11. Atiqah Norbeli - 16 Jan
  12. Wawa Najwa - 25 Jan
  13. Huny Eda - 8 Jan
  14. Syahirah Ismail - 3 Jan
February Babies
  1. Maisarah Aisya - 7 Feb
  2. Nana Kimie - 19 Feb
  3. Wada - 8 Feb
  4. Simple Syara - 1 Feb
  5. Diana Azhar - 17 Feb
  6. Nurul Izzah (B) - 23 Feb
  7. Siti Aminah (mamapapaamir) - 26 Feb
March Babies
  1. Aisha Fauzi - 13 March
  2. Pha Is (Budak Pening) - 26 Mac
  3. Ryne Moza - 17 March
  4. Siti Rohaida (Kisah Si Dairy) - 30 March
  5. Kawaii Gurlzz - 6 March
April Babies
  1. Azlan Strider - 19 April
  2. Athirah - 5 April
May Babies
  1. Yang Baik - 6 May
  2. Ahmad Zaki - 15 May
  3. Uncle Damal Kamis - 21 May (Baby paling "muda" join segment ni. Haha jgn maree :D)
  4. Mastura Aziz - 28 May
  5. Hanis Masturina - 27 May
  6. Asha Lya - 5 May
  7. Nik Nur Fatihah - 15 May
  8. Huny Madu - 28 May
June Babies
  1. Maya Omar - 6 June
  2. Azira Khairudin  - 18 June
  3. Yana Nana - 9 June
July Babies
  1. Fatin Farhanah - 22 July
  2. Fatanah Khirizan - 16 July
  3. Ibu Noey - 14 July
  4. Ayu Insyirah - 22 July
  5. Amirah Amer - 17 July
  6. D'Feyza - 9 July
  7. Cik Mun - 18 July
  8. Nurul Izzah - 22 July
  9. Nurain Liyana - 24 July
  10. Yun Sing - 11 July
  11. Diana Akmarul Nizam - 23 July
August Babies
  1. Adrianna Syaz - 31 Aug 
  2. Nur Izzati - 28 Aug
  3. Aefa Aerisya - 28 Aug
  4. Uncle Lie (PCL) - 16 Aug (Hanis: 14 June, MamaD: 6 Sept, Nina: 30 Oct) - HAHAHA. 
  5. My Cherita - 22 Aug
  6. Invisible Note - 23 Aug
  7. Labiqah - 6 Aug
September Babies
  1. Aimi Syahirah - 10 Sept
  2. Siti Azura - 28 Sept
  3. Telinga Bulat -19 Sept
  4. Nur Izyan - 14 Sept
  5. Nurul Hidayah - 30 Sept
  6. Muhd Khairuddin ( Kaki Travel ) - 17 Sept
  7. Aisya - 18 Sept
October Babies
  1. Nur Aina - 18 Oct
  2. Mazni Munawar - 7 Oct
  3. Afiqah Junizan - 24 Oct
  4. Puan Siti - 1 Oct
  5. Nur A.Z - 24 oCT
November Babies
  1. Ayuni - 22 Nov
  2. Mar Mansor - 13 Nov
  3. Sally Samsaiman - 16 Nov
  4. Atien Zuraidah - 27 Nov
  5. Sukma Haron - 28 Nov
  6. Alfira Hana - 23 Nov
  7. Niesa Bella - 12 Nov
December Babies
  1. Erza - 9 Dec
  2. Hafidhzah Hasim - 13 De
  3. Syuhadah - 14 Dec
  4. Handsome Danny Boy (Hahaha) - 10 Dec
  5. Suzzi Junior - 15 Dec
  6. Maszie Fatah - 24 Dec ( Christmas Eve!! Haha )
  7. Am_Mir - 14 Dec
  8. Mizz Aiza - 20 Dec
  9. Syuhada Salleh - 24 Dec (Another Christmas Eve baby :D)
  10. Siti Aisyah - 16 Dec
  11. Mama Safiy Arfan - 5 Dec
  12. Hafiza Aizzawa - 11 Dec
  13. Bella Luna - 9 Dec
  14. Nurul Harnani - 27 Dec

13 comments:

  1. Vee, tarikh dah betul tapi bulan nya salah. patut cari2 sik jumpa tek. hehe

    ReplyDelete
  2. Thnks Vee..uncle kekadang tu lupa tarikh lahir ...semakin tua, bagus juga ada blogger yg ingatkan dgn buat entri...

    happy weekend Vee :)

    ReplyDelete
  3. selamat menyambut birthday pada mereka .

    ReplyDelete
  4. macam seronok je..rugi tak join hehehe....

    ReplyDelete
  5. terima kasih... tersenarai juga. nampaknya saya orang pertama untuk bulan Mei.. :D

    ReplyDelete
  6. heeee. mmg awal gile 1 Jan tuh. heeee

    ReplyDelete
  7. Bagus². Kita punya pun ada kat bulan MAY. =)

    ZH Blogger

    ReplyDelete
  8. Maszie Fatah - 24 Dec ( Christmas Eve!! Haha )
    thanks tersenarai juga :-)

    ReplyDelete
  9. dah tamat ke segmen vee? fae baru nak active blogging balik hehe,

    ReplyDelete
  10. Dah tamat ke segmen ni? huhu baru mok join tek

    ReplyDelete