CLICK CLICK

November 12, 2013

Water Fountains

Howdy, sweethearts! Good morning, Happy Tuesday! :)

I found out about water fountains about 5 years ago when my brother showed me the video of Fountains of Bellagio. FoB is a water fountain situated in front of Bellagio Hotel. The movement the fountains are choreographed and performed along with different songs. Alaa.. Macam kat KL punya, but yang ni of course kebaboom lagi. Ha. Can't deny that!

Kalau nak tau, FoB is the most beautiful water fountain in the world rated by many. Dalam list top 10 tu, FoB is number 1, next followed by Dubai Water Fountain. 2 tempat ni, Vegas and Dubai, memang tempat yang aku nak tujui one day. Just for the water fountains. HAHA. 
Google's Image - FoB
Google's Image - DWF
Anyway, here's one of my favourite of DWF, with the song I Will Always Love You by late Whitney Houston;
Take a moment to watch. Memang awesome :) Yang stress pun kurang stress jadinya. Especially the chorus and transpose part. Maybe to some of you it's nothing, tapi bagi yang berjiwa seni *pfttss* in dance and singing, this is TOTALLY SOMETHING! HAHA. 

Nevertheless, I'm so gonna take mom and dad to this place one day! :D And that is as a reward for all their money spent for me all these while. Wee-hu! :")

.:::. Kalau nak tengok video lain boleh pergi youtube.com, type je Bellagio Water Fountain or Dubai Water Fountain. Apa pun, syabas Malaysia; ada juga water fountain kat sini kan! Tak dapat pergi sana, lepaskan geram kat KL pun jadilahh. HAHA. But no, I MUST step on Vegas' ground! :p



12 comments:

  1. FoB tu first time anne tgk memang terus jatuh cinta.. Cantik sgt.. nasib baik d Tanjung Aru ada suda water fountain walaupun tidak sehebat FoB ngan DWF.. hihi.. salam kenal.. follow sini.. :D

    ReplyDelete
  2. oh my! freaking awesome laaaaaa!!!!

    ReplyDelete
  3. cantiknya!!!!!!!! :D bercahaya,nampak macam bunga api pun ada... cantik sgt! :D

    ReplyDelete
  4. kacak eh aek ya..mok polah aek pancut depan umah
    polah kolam kecik, engkah api..mesti kiut hooo

    ReplyDelete
  5. memang cantaik fountains tu..dah berangan lari2 kelilingnya..

    ReplyDelete
  6. Salam~ Thanks sebab datang singgah ke blog Zam.. Apapun ada pembetulan pada info yang Zam kongsikan tentang cool fever tadi ~ Sorry sangat2! Jemput singgah entri Zam yang terbaru : Pembetulan JANGAN Tampal Cool Fever Di Dahi Anak

    ReplyDelete
  7. kacak.. kmk suka jambatan kat korea ya.. pun kacak juak.. :)

    ReplyDelete