CLICK CLICK

November 15, 2013

Waddup, I'm Shin Chan!

Hello there, sweethearts! :D Hari ni duduk rumah, goyang kaki, melukis kat Microsoft Excel ja.. Haha. Sekali sekala escape dari dunia maya :) Anyways, pagi tadi (ke tengahari?) ada sahabat blogging requested for Shin Chan after I drew DORAEMON

Haha. Tergelak sat, tetiba pulak ada orang request :D Anyways, after Doraemon di-dedicated-kan to Kak +Sally Samsaiman with love, it wouldn't be fair kalau request lain kena reject kan.. So here's your Shin Chan, sis Adrianna! :P
Tadaaa!! Hahah. Sorry ada kecacatan di sana sini, I'm still a newbie in this kind of thing. LOL!! Ada rupa Shin Chan tak? Adalah kan, sikit-sikit laa. Hahaha. Have a good  night, all! Nak selongkar dapur cari makang :P

18 comments:

  1. haha! shin chan!

    p/s : kmk pun lupak juak nak madah. dah masuk dah topup ri ya. nasib bait ktk tanya.. tq! hehe

    ReplyDelete
  2. comel nyerr shin chan.. ^_^ utk akak xda ke vee nak majuk la, huhu

    ReplyDelete
  3. Hehehe..tq soo much vee..shin chan yg comel..hohoho :D.sya ambil gambar shin chan ni simpan ya.. ^_^

    ReplyDelete
    Replies
    1. Haha. Okeh, jadikan kenangan! LOL :D

      Delete
  4. wow cantiknya....nanti boleh mintak satu..hihihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ngee! Terima kasih. Boleh jaa :D

      Delete
    2. Bolehh. Click je link tu :D Ke nak style lain? Eheh..

      Delete
  5. lawa laah...kalau izudin tak jadi ni...hehe

    izudin nak request boleh.
    nak elmo kaler biru :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Haha. By God's will! Vee cuba ekk :)

      Delete
  6. hihi.so cute la vee.pandai lukis .kalau akak ni keras tgn.hii

    ReplyDelete
  7. wahhh... sin chan. kartun favorite aku nih.

    ReplyDelete
  8. wah,comelnya shin chan kat atas tu! hehe :) pandai kak vee buat...walaupun masih newbie,tapi comel je katun2 tu,hehe.. :)

    # nak jugak boleh? hihi...hello kitty! :D

    ReplyDelete