CLICK CLICK

November 20, 2013

Temporary Maid

Holla, sweeties :D
Ads: Anyone in need of an hour maid? Someone's ready to rock your house! RM150 per hour. Shh, the better the perfomance, the higher the price. If I were a phone, I am like your iPhone 8. So don't judge the price. By the way, that's the price for a codominium, the bigger the house, the higher the price. Witwiew! 





















Study tinggi-tinggi, dahtu jadi hour maid. Cisss. Tapi sebagai kerja sambilan tu no hal lah kan. HAHAHA.

Tapi kalau betul RM150 per hour, sanggup wa kerja 5 jam!! \($o$)/






Please, that was a joke. Don't give me a call. (>'e')>

23 comments:

  1. hahaha...klo rm150 semua org nak..haha

    ReplyDelete
    Replies
    1. Byk kaya oo!! Boleh beli title datuk skali :D

      Delete
  2. Amboi. Kalau Rm150 per/h, kita pun nak... hahahhahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. Nak ye? Nanti Vee buat agensi ni k. Hahaha!

      Delete
  3. nasib baik kerja sambilan je. tpi gaji dia masyuk jugak RM150 1 jam xD kayolah kak vee kalau kerja kat situ lama2 hehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Haha boleh buat agensi sendiri jawabnyaa.

      Delete
  4. RM150 per hour. Kerja ikut gaji degree pun belum tentu bole dapat macam tu kat Malaysia ni. Hehe. Kalau bole kerja dengan gaji macam ni, mau setahun boleh collect bayar PTPTN cash terus.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Jadi hour maid toksah degree pun. Ha meh, keja ngan Vee. Hahaha..

      Delete
  5. sapo nak bayar RM150 per hour oii..? hahaha... :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Dok ado ore. Tu yang tak pernah2 ore nak terima Vee jd hour maid.. Hahaha.

      Delete
  6. RM150 per hour, wow that is unaffordable... ekekekeke... 5 star maid it seems yer??? *_^

    ReplyDelete
    Replies
    1. 5 star maid + maid tidak pernah wujud punya. Wakakakaa.. :p

      Delete
  7. wah,boleh jadi kaya dalam sekelip mata lah kalau macam tu,haha :D
    kalau aku kaya,kalau aku kaya.... :p

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kalau aku kaya, aku kawin ngan anak raja.. Hahaa..

      Delete
  8. haha.. ya bok mahal.. mok juak jadi maid tok. haaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. Haha. Kerja paling simple tapi gaji tinggi dari boss! Woots!!

      Delete
  9. 150 for 1 hour..
    ha.ha. much better than bibik..
    kalau bibik luar asik nak menipu je keja dia :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Haa.. Baik hire Vee. Vee tak menipuu. High class lg tuu :p

      Delete
  10. maid yang bergaya :) tolong basuhkan baju boleh hehehe

    ReplyDelete
  11. Nasib baik ada pesanan kat bawah sekali tu... kalau tak, dah call dah... hahahah

    ReplyDelete