CLICK CLICK

November 29, 2013

Teacher Vanessa ;)

Hello hello there!! :D Today I got a very good news for myself and family! Uncle John called and informed me that I am selected to be the assistant teacher at Krista Kindergarten. Yeepii neeheehuuu!! *happy dance*
Google's Image
Sebenarnya, memang dah selected cuma tunggu keputusan dari Vee je. Haha. Masa interview, dia suruh datang untuk On Job Evaluation (OJE) then decide, nak ke tak kerja kat Krista. Kehkehkeh. Aneh. Ingatkan dia yang decide -_-' So tadi sebenarnya dia call tanya nak ke tak kerja kat situ. Hahahaha. I went for the OJE yesterday anyway. Kekeke..

Dah ada kerja, nak reject buat apa kan?? Takkan nak susahkan diri pulak cari kerja lain sedangkan dah ada!! Hehehe. Lagipun students kat situ comel gila!! (tanda seru 100x) Seriously, tak pernah tengok budak kecil comel ramai macam tu. Selama ni jumpa sorang dua. Hahaha..

Budak paling comel kat situ, nama dia Rizq Iskandar. Oh mai. Tembam, pipi nak jatuh, mata bulat, bulu mata naturally melentik! Terkedek-kedek je berjalan. Hahahah!! Benarlah kata orang, orang dewasa bila tembam; ya ampun buruk gila muka! Tapi kalau budak kecik, ramai pulak peminat!!! Hahaha.

Apa pun, harap semuanya berjalan dengan lancar sepanjang tempoh bekerja :D Nak cari pengalaman untuk buka nursery pada masa depan. Nursery khas untuk cucu +PakcikLie PCL . Hahahaha. Thanks for reading. Adios vamoss.

.::. Tak nak suruh dorang panggil teacher Vee, panggil nama betul terussssss.. So hello there, I'm teacher Vanessa. Ahahaa.

19 comments:

  1. hye teacher vanessa! hehe :)
    nak tengok gambar Rizq Iskandar tu,hehe :)
    mesti comel....

    ReplyDelete
    Replies
    1. Taking picture is prohibited kat kindy tu :)

      Delete
  2. Hi..teacher Vanessa....hari ni kite nk belajar ape..? .

    * nk tunggu cucu uncle eh... baiklah..hihi, takmo garang2 ok.

    ReplyDelete
  3. Oh grats teacher xD Who doesn't want to have such a cute students :P

    ReplyDelete
  4. Hi teacher vee.hehe..tahniah ya vee..mari kita nari ciken dance sesama..^_^

    ReplyDelete
  5. MANTAP!!!! tahniah! huhu..cehwah!

    ReplyDelete
  6. krista? tabuan ka? gudluck ticer :D

    ReplyDelete
  7. vee.. upload ler pic Rizq Iskandar yg comey tuh..
    nk tengok vee ker Rizq tu yg lagi comey!! ;)

    ReplyDelete
  8. congrats, teacher vanessa. you're gonna be a wonderful teacher :)

    ReplyDelete
  9. wow..... ^_^ semoga semua nya baik2 aja yer vee

    ReplyDelete
  10. hello teacher vanessa *bow politely*

    ReplyDelete
  11. wah dah jadi teacher..
    good pengalaman..
    lpasniknapanggilteacher vee la :)

    ReplyDelete
  12. hihi...untungnya ....cikgu2 tak leh buli2 tau..hahaha

    ReplyDelete
  13. Oh, dah jadi Teacher Vanessa sekarang ni. Good luck melayan anak-anak comel tu nanti. Betul tu, kalau budak kecil tembam, memang semua pun suka nak cubit pipi aje kerjanya...kalau orang dewasa yang tembam, alahai...kesian pulak tengok nasibnya !

    ReplyDelete
  14. Hello teacher Vanessa. My name is Boboy. I like to play badminton. Hehe.

    ReplyDelete