CLICK CLICK

November 17, 2013

Segmen Macam Cantik Je, Macam Comel Je!

Huahahaha! Mulakan entry dengan tawa! Ahak. Cun cun cun sangat cun segment ni! Cun sangat sangat!! 

And.. Hello, everyone :D Salam sejahtera! :D Ni segmen Mak Dara, so before tu kena tempek header beliau dulu ^_^
http://www.bicaramakdara.com/2013/11/segmen-macam-cantik-je-macam-comel-je.html
Dan apa yang cun sangat nihhh. Haha. Terserempak dengan segmen Mak Dara yang minta sekeping gambar bloggers yang menyerlahkan bahagian mata! Ahak!! Hello, ini Vee lahh!! Famous for "pembulat mata" & "penjuling mata + duck lips" bila bergambar. Hahaha. Mak Dara minta sekeping, Vee tak tau nak pilih mana, alang-alang buat collage :P Harap diterima ;D
I was born to have this speciality. Hahaha. Sampaikan siblings selalu cakap "Dah mata tu stay macam tu nanti baru tau!!". Huah! Insaf 10 saat. 10 saat jaaa.. Wakakaka. Soo, sesiapa yang ada syndrome kesukaan buat mata gini boleh join :P Tamat tgh malam ni atau bila-bila Mak Dara nak :D


Wahahahahahahahahaah. K. 

19 comments:

  1. wahh selamat bersegmen ye :)Macam Cantik Je, Macam Comel Je!

    ReplyDelete
  2. Thank youuuu so much vee for joining my meroyan segmennnnnnnnnn.. You are sooo sportingggggggg and sooo awesomeeee... Really luvsss your entry.. Nantikan entry istimewa dr mak dara tak lama kagi ye...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Haha. No biggie!! And I'll be waiting! xx

      Delete
  3. ramai suda yang join segmen ni, tetiba macam mo join la pulak even tak pandai buat mata macam vee.. hehe..

    ReplyDelete
  4. sindrom mata cenggitu sebenarnye kelaka ! :) syok buat dgn kawan

    ReplyDelete
  5. hehe,lawak pulak tengok gambar kata atas tu...tapi comel,hehe :) all the best,kak vee! :D

    ReplyDelete
  6. hahaha
    sudah !
    jgn juling mata dek segmen ni sudah ..hehe ..terjuling skali ble tgk gmba kamu ni :)

    ReplyDelete
  7. kiut muka ktk eh
    nama segmen ya pun sama bunyi kiut jak

    ReplyDelete
  8. alahai comelnya. BBL pun join. datang blogwalking

    recent post : Segmen Macam Hensem Je Macam Kacak Jer

    ReplyDelete
  9. eh macam sakit je Vee..haha jgn marah ea , uncle gurau jek.... tp suka tgk mata kero tu...

    ReplyDelete
  10. waaa, macam cantik je, macam comel je :)
    dtg singgah sini kembali...

    ReplyDelete
  11. Berkunjung dari segmen yang sama. Kalau sudi singgah la sekejap ye beramah mesra. :)

    Macam Cantik Je,Macam Comel Je

    ReplyDelete
  12. opsss...
    shark dtg tgk muka yang macam comel jer nie..
    hehe..
    terbaek ler vee..
    sporting abis.

    shark pn ada join gak:)

    ReplyDelete
  13. waaa! cute cute! May i join u? >.<
    hee, thanks sudi singgah blog i! <3
    -^^-

    ReplyDelete
  14. macam cantik je macam comel je ... dr segmen sama ^^ Jom sggh blog yana ^^ mcm2 gaya mata ada .. hehehh

    http://nazlyizan.blogspot.com/2013/11/segmen-macam-cantik-je-macam-comel-je.html

    ReplyDelete