CLICK CLICK

November 07, 2013

Now What?

Hello, everyone. Salam sejahtera! :D Rasa macam lama tak masuk blog padahal seharian di sini. Something is just not right at the moment. MACAM ada something wrong. Mood okay, idea nak buat entry tu yang entah pi mana. Hahaha. 
Google's Image
So now what? Haha. Nak tauuu, dari semalam sebenarnya jari ni menari kat keyboard laptop tapi semua benda tak keluar pun. "Backspace" button tu memang famous la semalam. Type padam type padam type padam. Heh. Bila dah ada idea nanti berlambak-lambak datang, sampai rasa macam ehhhhh.. Banyak sangat dah entry hari ni! 

Tapii.. Itulah manusia. Sebenarnya my brain kepenatan now, that's why tak jalan langsung bila cari idea untuk update blog. Ahahaha.. 
Aku wanita aku kaum Hawa. Yang memang rapuh hatinya.. Aku wanita aku punya cinta.. Selayaknya manusia. Apakah salah jika aku menyinta? Apakah salah jika engkau ternyata, pilihan hati belahan jiwa ku ini??
.::. Tiada kaitan dengan perasaan, saja nak nyanyi.. ;) Malam ni nak buat hape haa?? ~_~

9 comments:

  1. Lagu feveret ni vee..lagu siti kan?hehenak nynyi2 jgk la..jom buat kek vee. :D

    ReplyDelete
  2. ye kadang mmg mcmtu..., taip je jgn padam2...last sekali sblm publish baru recheck ...otak kita biasanya berfikir tak selari dgn tangan menaip....

    ReplyDelete
  3. idea byk, nak taip yg malas..hahaha

    ReplyDelete
  4. hihi...lala adik taip je apa yang bermain-main di minda ya telk...hihi

    ReplyDelete
  5. kmk pulak sikda mood mok berjalan2..huhuhu... malas jak rasa..

    ReplyDelete
  6. sama lah vee. akak pon hari ni kalo menaip sure yg berkaitan dengan perasaan ja so tak payah taip lagi sng kan,., ^_^

    ReplyDelete
  7. kadang idea berputar2 d kepala..tapi nak mulakn entry dah x tahu mahu tulis apa..

    ReplyDelete
  8. saya ni takde idea nak tulis entry,huhu...tapi kadang2 time idea mencurah-curah tu malas pulak nak update entry,huu...

    ReplyDelete