CLICK CLICK

November 19, 2013

Ni Kenapa Ni Kenapa Haaa?!!

Hati tengah panas. Grr! Tak mau bagi salam masa tengah marah ni. Simpan utk esok k, esok bagi double salam.

Huaahaha. Macam itu pun boleh ke? Aish. Hai! :)

Sebenarnya sakit hati dengan blog ni ha! T_T I realized kebelakangan ni semua benda pun tak jadi kat blog ni. Pfts. I mean the coding stuffs! Not sure what the heck is the problem, but dari dulu lagi semua codes kat sini tak jalan langsung T_T Awal dulu memang boleh but now semua tak dapat :(
Google's
Dulu nak letak "auto read more" punya codes, tapi langsung tak jalan. Ingatkan codes tu yang ada masalah tapi codes dari beribu-ribu insan semua tak jalan so tau ni blog punya hal! Itu cerita lama. Then tadi nak letak scroll box for comment box, pun tak jalan :(

Penatlahh insan indah ciptaan Tuhan nak comment sebab dah banyak comment and they have to scroll down :( Bab main code ni wa mana pandai T_T Huwuwuwuwuu rasa nak delete blog, buat lagi satu sebab yang ni tak boleh reset pulak dah.

Tapi sayang.... Kenangan pahit manis selama setahun blogging semuanya tersimpan rapi di sini. Aaaa :'( Macam first world problem pulok dahhh. Zzz. Dah hujung bulan, memang patut pun. Siapa yang faham senyum je k. Hahahaha. Haish. Blog oh blog!

Ada insan indah yang sudi tolong? :(
Update: Menjadi sudah! Ahahahaha.. Dah kena sound baru nak menjadi. Pfts. Okay. Sah. Template prob -.-

16 comments:

  1. biasalah tue dear..saya pun sampai skrng nak gubah codes tapi tdk dapat...fed up juga..code semakin susah nak ubah kan...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Yeapp. Tp perubahan tu la yg bagus. Haha..

      Delete
  2. Replies
    1. Haha. Nanti jelah V explain! Wakakaa.

      Delete
  3. Replies
    1. Ni sorang g. Hahaha. Nanti V explain k :)

      Delete
  4. akak kalau pasal coding2 ni memang tak berapa berani nak touch sangat...

    ReplyDelete
  5. eh ni scroll komen ok je..
    nanti wat totural...
    saya pun nak balajar..
    p/s: esok jgn lupa bg douple salam..salam.. he.he.

    ReplyDelete
  6. adoi...kenapa merapu nie..hihi

    ReplyDelete
  7. Sama lah kita.. saya pernah rasa geram sampaikan rasa macam malas dah nak buat ape2. Nak guna basic blog je. hahaha

    ReplyDelete
  8. Masalah ni buakn Vee jak pernah mengalaminya, aku kalau dtg masalah mcm ni mmg stop bukak blog dulu...skrg dah ok kan? :)

    ReplyDelete
  9. Akak nak buat scroll box utk blog achieve pun smpi skrg tak lepas... :(

    ReplyDelete
  10. morning , kesihan vee .. jangan lerr delete , leh repair lagi tu , mugkin ada yg mahir pasal blog ni .. Abee tak brpa tahu sangat he3 .. ^_^

    ReplyDelete
  11. vee polah tuto.. kmk try mok polah scroll comment tok pun xpat -.-''

    ReplyDelete
  12. Yang update tu.... hehe

    Dah kena sound baru nak ok... :)

    ReplyDelete