CLICK CLICK

November 14, 2013

Naaaaaaakkkk Je Aku TUTUP. Haha.

Ba dum tss! Hello, salam sejahtera!
No, this is not a joke. Huwah! Rasa nak shut down blog ni pun ada sekarang. Aih. Super busy ahh lately sampai takda waktu sangat nak blog walking. Banyak jejak tak dibalas balik. Huwu. Bukan wa tak mau, wa busy lahh T_T Hujung tahun, Christmas pun makin hari makin dekat.

I repeat, tidak sengaja alright. Ada pula yang merajuk sebab tak follow back and balas jejak. Aishhhhh.. Bukan sengaja la. Huwaa T_T Nak je tutup, biar takda yang merajuk. HAHA. Gaaaaa.. Kepenatan + kedemaman + kesemputan. Ada gak hospital ni aku jejak sat lagi -__-''

Anyway, I'm sorry tak sempat balas balik kunjungan! Kalau ada pun because me curi-curi waktu. Huhuh. Okay la kan daripada curi wang. HAHA. No worries, sweets! Weekend is approaching :)
Thanks for reading! Adios x

15 comments:

  1. Jgn ttp..masih ada saja yg masih sdi mengunjung..hehe :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hiks! Btl juga kan. Alala, thankies muchy muchy sweets! <3

      Delete
  2. kalo vee tutup memang akak merajuk laaaaa... ^_^

    ReplyDelete
    Replies
    1. Haha. Akak majuk, Vee kasi ice cream :P

      Delete
  3. Hahaha...take ur time sista! I will take care of your blog on behalf! :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Haha. Wokies. Pastikan dust-free okay! :P

      Delete
  4. masih ada masa singgah komen d blog uncle .TQVM Vee... Blogger kena ada sifat memahami...kalau bukan hari ni maybe lain kali org singgah. blogger sepoi mmg cmtu hihi.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Haha. Yeah. Kena merasa jadi busy sampai blog terabai dulu baru dorang faham kot :) Hee!

      Delete
  5. sikpa2.. take your time.. settlekan mana2 yg penting lok.. hehehe

    ReplyDelete
  6. Standardlah tu bila sibuk tak sempat update entri or bw. Never mind, take your own sweet time. Nanti kalau free selalu pun boring juga tau!

    ReplyDelete
  7. biasalah tu kak vee...saya pun pernah macam tu jugak,sibuk..hehe... take your time,sis! :D jgn la tutup blog ni...

    ReplyDelete
  8. take ur time sis..never stop it okay!=)

    ReplyDelete
  9. take ur time dik
    tp jgn la ditutup k
    penulisan vee simple tp menarik
    njoy, relax je baca n3

    ReplyDelete
  10. ha..ha.samapi nak tutup blog ya..
    ada yg mrajuk sbab x folow n jejak balik..
    tu kes berat tu.. ha.ha. :)
    take ur time.. just like me..blogging if have extra time :)

    ReplyDelete