CLICK CLICK

November 07, 2013

Mr and Mrs Red Shoe

Hey ho, salam sejahtera, salam perpaduan, salam 1Malaysia! ;) Ucapan salam seorang Datin memang panjang. Hahaha!

So yesterday, my wordless Weds ENTRY was pretty mysterious, right? Seems like my wordless Weds entries are full of mysteries nowadays. Hikhok! This is the picture yesterday. Apa korang fikir, ehh?
Those legs in polka dot wedges is obviously mine. I posted a picture of it here before the event so I guess some of you guys knew it IS mine, but the one in Converse? Hehehehhe ;) 

Here's a full view picture. Now you know ;) Teka-teki dah ada jawapan.
Clement and I during the dinner at KGS. Sedondon kan? Black outfits with red footwear. And that explains why kami ada gambar kaki bersama. Macam couple of the night pun ada! Hahaha. Alang dah mention couple of the night, Clement ni sebenarnya ada salah satu ciri-ciri laki idaman akuu sebab dia dancer jugak. HAHA. But nahh. He's not really my type. Heheh ahahaha.

Man, I wanna marry a dancer!! Huhuhuhu.

Kalau aku betul kahwin ngan dancer kan, rumah kami nanti mesti ada big big big mirror with big big big dance floor. Ey, seronok gila kot dapat dance ngan husband sendiri ^_^ Shh. Perjalanan masih jauh la, wakey wakey!! Tapi bukankah aku punya Jodoh Dah Dekat?? Hahahaha. Ole ole ole ole.. Ole, ole..

Tapi kalau dah jodoh kahwin ngan non-dancer, terima je lahhhh.. Hahahahaha. Hati banyak bunga mawar!!

8 comments:

  1. seriously jealous dekat awak kalau awak dpt hubby seorang dancer taw..sebab sye pon suka laki yg pandai dance..oh dear..taste kte sama..btw you can dance??waa!!!!totally jealous with you hehe

    ReplyDelete
  2. wah...sy x suka sangat lelaki dancer..takut terlebih-lebih ayunya kalau dah berdance...heeee....

    ReplyDelete
  3. alolo adik akak...comelnya...suka-suka :)

    ReplyDelete
  4. ohh..his name Clement....now I know..hahaha~

    ReplyDelete