CLICK CLICK

November 28, 2013

"Masih Ada Banyak Lagi"

Currently watching Triple Tap @ TV3 tapi sekarang iklan. Tengok dengan abang kesayangan :D Masa tonton tadi tangan gatal main lilit rambut sampai hujung rambut tangled. Banyak juga yang tangled, cuba-cuba untangled kan tapi tak dapat. Last-last kena putus kan hujung rambut; pastu bagitau abang..

Me: Look at my hair, oh em gee. *tunjukan helaian rambut yang diputuskan*
Abg: Kenapa?
Me: Twisted kat hujung, so kena putuskan sebab tak dapat untwist. See, banyak gila.
Abg: Tu la kau main lilit rambut. Ha, lilit lagiii..
Me: Haha, takpa banyak lagi rambut nii.
Abg: Ha. Ha. Ha. -________-'
Memang masih banyak punnn. Rambut berjuta, yang diputuskan around 6-7, so no biggie lah kan?? Hahahaa. Lagipun kan dah Setahun Tak Potong Rambut :P

..::.. Vee ada anjurkan segment. So far ada 30+ yang join. Terharu gila :") Yang belum join, kalau tak keberatan boleh join :D Click HERE. Thankies <3

14 comments:

  1. Replies
    1. Haha. Trima kasih. Kurniaan Tuhan tu :)

      Delete
  2. kak pon sama dh lama xpotong rmbut .. dh mcm puntianak dh

    ReplyDelete
    Replies
    1. Eishhh ada pulak ckp benda ni tgh2 malam. Hahaha.

      Delete
  3. haha I need to get a haircut after this.

    ReplyDelete
  4. Sya pun sama..lama x buat rambut cecantik ni... :D

    ReplyDelete
  5. Replies
    1. Thank u. It's a gift from above!! :)

      Delete
  6. dont want try to cut ur hair ke?mne tau makin lawa?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Thn ni blm lagi. Masih ada yg blm terlaksana dgn rambut ni. Ahakk

      Delete
  7. cik akak rambut dah lamak potong...hihi...
    panjang betol akak simpan eh...
    penat gak nak jaga...apa lagi akak potong pendek :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tak penat sgt, tapi boleh la. Hahaha..

      Delete
  8. hahaha..mcm tu pon jadi kerja ye sis..=P

    ReplyDelete