CLICK CLICK

November 05, 2013

Jodoh dah DEKAT. YEEHAA!!

Well, hello everyone! Salam sejahtera, salam perpaduan, salam 1Malaysia! Hari ini, bersamaan dengan 5 Nov 2013, wa terkejut bila dikhabarkan wa punya jodoh sudah mau malii. Gulp! 
Google's Image
Heheheww.. Apa cer tetiba jodoh marii?? Wahahaha.. Too good to be true! Heh. What. Eii. Apa aku merapu ni. Hahaha. Sebenarnya ada sorang brother comment kat entry Jadi Babysitter Qhaliff, katanya itu petanda. Silakan baca;
CLICK TO ENLARGE
Nampak tak nampak tak nampak tak?? HAHA. Brother ni cakap itu petanda dapat jodoh dalam masa terdekat. Wakaka. How is that a petanda, kena tanya dia sendiri. Tapi kalau betul lah kan, waa.. Hati wa ada beribu-ribu taman permainan oo.. Hahahaha ;D 

Korang sudi datang tak kalau aku invite datang untuk wedding aku, walaupun jauhnya terpaksa merentasi Laut Cina Selatan?? Ke aku perlu buat reception khas kat Semenanjung untuk korang? Hahahaa. Merapu.. Ole ole ole ole.. Ole, ole..

.::. Adakah ini kebetulan, atau... Hanya Tuhan yang tahu! :D 

Have a great day, everyone! Andddd.. Salam Maal Hijrah to all brothers and sisters yang menyambutnya ^^, Psst. Gambar kahwin kat atas tu sweet gila! Nak buat camtu gak next time :D

13 comments:

  1. ahahahaha..amboi....nak dekat betul dah tuh..hihi

    ReplyDelete
  2. Akak doakan semoga jodoh awak orang yg baik2 tak kira cepat atau lambat

    ReplyDelete
  3. kak sally akan fly kesana, meredah lautan utk g wedding Vee..hahaha

    ReplyDelete
  4. uhh sis. manalah tahu betul. kenalah invite kami rakan bloggers eyh. nak usha sis. mesti cun. ihik ihiik. :D

    ReplyDelete
  5. x lamak gik la ya.. hehe

    Terima kasih kerana sudi komen kat blog Ejulz. Lihat senarai pengomen tegar kat blog Ejulz.. Anda tersenarai.. "Pengomen Tegar bagi Bulan Mac hingga Oktober 2013"

    ReplyDelete
  6. Sementara aku masi kat sarawak ni bolehlah dtg weeding Vee..Hehe..

    ReplyDelete
  7. hahaha . tengok gaya macam tak sabar dahh . err , kidding :D :D

    ReplyDelete
  8. wow..... akak kena jadi baby sitter gak la kalo mcm ni :)

    ReplyDelete
  9. amin mudah-mudahan ..mana tahukan :)

    ReplyDelete
  10. mun benar nang berita paling bez ya..hope masok melodi...kikikiki
    nang ada2 jak bro elih ya

    ReplyDelete
  11. hahaha....cik akak pun nak join juak tok lak..hihi

    ReplyDelete
  12. Jodoh dah dekat la tu. Dulu bluetooth sekarang infrared. hehehehe

    ReplyDelete