CLICK CLICK

November 04, 2013

Jadi Babysitter Qhaliff!

Hello, everyone. Salam sejahtera!! :) 
Kenal budak ni takk?? Hehehehehe. Itulah Qhaliff namanya, anak blogger otai kita, Ben Ashaari! Yesterday sebenarnya aku jadi babysitter Qhaliff! Kejap je, jaga dia atas sebab-sebab tertentu. Hehehe. Untung kan, dapat jadi babysitter budak homei macam ini??

Ngiahaha! I wish, I wish aku betul-betul jadi babysitter dia. Pfts.. Pagi semalam actually termimpi jadi babysitter budak homei nii. Aaaaku pun hairan. LOL. Dalam mimpi tu, I was at their house. Pastu jaga Qhaliff, both of us tidur sama-sama kat lantai. Then aku terbangun sebab dia main tarik tali with my long hair. Kita tengok dia, dia tersengih.

Dahtu terbangun dari tidur terus tertanya-tanya, kenapa mimpi pasal Qhaliff pulak?? Tetiba jaa?? Keluar muka katak lepas tu -_______-'' Then tengok waktu kat phone, 7:58am. 

Waaaaa! Late for church!! I was supposed to get up at 7:15am!! 

Hahaha -__-

.:. Gambar Qhaliff diambil atas keizinan abg Ben sendiri. Vee ckp ada entry khas utk Qhaliff. Hahaha. Khas lahh sangat, entry mimpi jadi babysitter Qhaliff. LOL! Have a great day! xx

12 comments:

  1. wahhhh, mesti selalu teringat kat Qhaliff tu pasal smpai termimpi. ;3

    ReplyDelete
  2. Ahaha, ingatkan betull..mungkin petanda dapat jodoh dlm masa tdekat :)

    ReplyDelete
  3. budak tomei ni memang hari2 akak suka tengok gelagat dia...pfftt... I really thought you are down here in KL dear...

    ReplyDelete
  4. hihi....memang tomel lah....

    ReplyDelete
  5. hahahha..klu betul2 mesi best kan..ahahha

    ReplyDelete
  6. sampe masuk dalam mimpi ya.. hehe

    ReplyDelete
  7. hahaha....like seriously..? camno boleh mimpi ni...? :P

    ReplyDelete
  8. hehe..ingatkan betul2.
    mana tau p jmpa ben ckp kat dia nak jadi babysitter
    pastu dia approve...huhu

    ReplyDelete
  9. igtkn btul2...hehehe...cemas je bace...kehkeh

    ReplyDelete
  10. Ternyata Qalif akan lebih pemes dari ayahnya selepas ini..hahaha

    ReplyDelete