CLICK CLICK

November 15, 2013

Hello, I'm DORAEMON.

AN AN AN, tottemo daisuki. DORAEMON! ;)

Hello, sweets. Good morning! 

This is DORAEMON. It's actually drawn by me with Microsoft Excel. HAHA. It took me about 1 hour 30 minutes to complete this whole thing. Inspired to try it out by a blogger who draws with Excel. I'm not sure who, though.  Tunggu Vee cari lagi :D An an an, tottemo daisuki.. Doraemon! :p

Tau, kak +Sally Samsaiman lah insan yang paling cepat click + mata terbuka luas bila tengok DORAEMON kat reading list. Kan kan kan! Ahaks. Nah, special drawing dedicated to you! ;)

Have a nice day, all! Today mau prepare materials for lil kids. Wee! Jadi teacher sekejap.. Kehkehkeh ^_^

11 comments:

  1. you caught me! hahahaha....I am reading this on my list..LOL~

    ReplyDelete
  2. wow nice draw even just use mic excell klu tb xjadi doraemon la gamaknye hehe

    ReplyDelete
  3. aik. excel pun boleh pakei melukis? baru tau~ hee

    ReplyDelete
  4. terrorlah kitak...makey Excel gk ya...

    ReplyDelete
  5. Terer vee pkai excel lukis doremon..sya apa pun x tau ni..hehe..sya nak jugak katun vee :)

    ReplyDelete
  6. wow....baguslah vee...boleh la buat tuto pulak lepas nie kan

    ReplyDelete
  7. sally memang favourite ni... tu sebab dia sayang kakak...ekekeke...during my primary school days they called me doraemon... *_^

    ReplyDelete
  8. wah! comellah, kak vee! pandai akak buat,hihi :) guna excel pun cantik,hehe :) buat la tuto lepas ni ye,hehe :) nak jugak katun! :p

    ReplyDelete
  9. Doraemon. Sama sangat dengan yang betulnya.

    ReplyDelete
  10. alahai.nmpak mcm real doraemon la dik.
    pandai la vee lukis :-)

    ReplyDelete