CLICK CLICK

November 08, 2013

Good Morning!

Well, hello there! Good morning, salam sejahtera semuanya! :) 
Aktiviti jam 7 pagi - sebab aku nak membesar bagai juara!! Ahahaha. 

Tengah berlari-lari tadi, tetiba terfikir.. Human nowadays have no choice but to do indoor exercises instead of outdoor because zaman sekarang tak macam dulu. Dulu udara segar, banyak pokok. Sekarang bangunan yang banyak :) Dann.. Dulu banyak orang baik, sekarang index manusia baik ditelan oleh manusia jahat. Hm. Tak berani wehhh nak jog seorang diri. Hahah. Lagi-lagi aku ni sorang gadis @_@ 

Nevertheless, today's weather is pretty chilly. Pukul 11 tadi baru nampak cahaya mentari. Some people said it's due to the typhoon that's happening in the Philippines now so kita sebagai jiran ada terkena impactnya sedikit..When we're enjoying the weather now, ada insan-insan di tempat lain dalam kesusahan, struggling for lives maybe.

Soo.. Stop moaning over our probs dan bersyukur lahh kita masih bernafas!! ;) Remember, after a hurricane comes a rainbow :) Kadang kala we need to stop thinking bout the prob, relax and let it go. Let it go and let GOD do the work ;) Bila stress pun susah nak selesaikan sebab idea yang superb datang bila minda tengah calm ;)

Have a nice day, everyone!! xx

#prayforphilippines 

5 comments:

  1. Best la dapat jog pagi2. Kita semalam jog malam je. =)

    ReplyDelete
  2. morning...
    cuaca dia kuantan sama jugak,
    mendung,
    kebiasaan pada hujung tahun cuaca camni.

    teruskan berlari :)
    blehjadi model MILO pasni :p

    ReplyDelete
  3. sy jarang dah pergi joging..itu yang berat bdn menaik..menaikkah..hahahah..mcm tu je

    ReplyDelete
  4. syoknya jogging.. dulu kat kolej pepetang baru turun.. itupun boleh kira brapa kali.. LOL~

    ReplyDelete