CLICK CLICK

November 02, 2013

Deepavali, hey!

Yeaw, good evening!
Blessed Deepavali to all Hindus out there! Have a great one yaa!! :D

Sebenarnya.. Sebenarnya kaaannn..




Vee tak pernah tau sambutan Deepavali meriah sebenarnya! Ha. SERIOUS, okay. As we all know, kat Sarawak tak pernah ada public holiday for Deepavali nor big celebration. Never. Semalam terbaca statuses orang negeri lain and with the pictures sekali, meriah je. Siap ada fireworks show. Kat sini senyap jaa malam tadii ..

Apa sebabnya pun tak tau laa. Patut la ramai kawan Indian Vee kat sini banyak terbang gi KL setiap kali Deepavali. Hee. Apa pun, harapnya next year ada perubahan kat sini. Nak jugak merasa suasana Deepavali! Hehehe. Happy Deepavali all! xx

5 comments:

  1. kmk sambut kat kl last year.. nang meriah~ siap ada pertandingan menghias beras berwarna ya. siktauk pa nama~ hehee

    ReplyDelete
  2. laaa kat sana xdak rupanya.. tapi serius kat sini keluar makan semalam bunga api keliling kot..

    ReplyDelete
  3. Bena kata ktk ya, mok juak pergi beraya kt cdaknya time deepavali ;)

    ReplyDelete
  4. ingatkan kat sana pun meriah jugak.... kat sini memang meriah la...lewat malam pun dengar bunyi bunga api lagi,hehe :)

    ReplyDelete