CLICK CLICK

November 14, 2013

CHRISTMAS!

Wootsie! Salam sejahtera, fellas! Christmas is JUST around the corner. Heck yeah. I see decos in malls, Christmas songs lingering in the air. Dang, I wish I'm in Paris or Japan or US or Bellagio for certain reasons. HAH. Last year's Christmas was well, great. I guess so!
This. Last year's Christmas tree spotted at Merdeka Plaza. Huu! Beyond beautiful. Harga pun beautiful!
HAHA! I told you so! :P Motif letak gambar ni, sebab excited nak Christmas! Ahaha. Last year's Christmas went well, and.. Not sure bout this year. What's coming up, I don't know. Only God knows :D Yang pasti, everyting's gonna be very okay! Weewuu! Apa pun..

41 days till CHRISTMAS!! :D
Thanks for reading. Buhbye! x

11 comments:

  1. mahainya pokok tu..hahaha... merry christmas ^_^

    ReplyDelete
  2. sye suka time krismas sebab kalau kat mall memang cantik lah decoration dia.hehe..
    haritu my sis ckp teringin nak beli pkok tu,letak kat rumah kteorg..haha

    ReplyDelete
  3. perggghhh mahal nya pokok christmas yer... sebab kat sini tak ada ke.. pegi ja tepi pantai yang ada pokok pine tu terus tebang ^_^

    ReplyDelete
  4. yeah christmas is around the corner... must be great kan vee?

    ReplyDelete
  5. akak beli ke pokok tu? wuihh mahal benor.. btw tahniah :)

    ReplyDelete
  6. tanam jak pokok christmas dirik mpun. hehehe

    ReplyDelete
  7. mahalnya pokok ya. huhu.. kmk suka christmas. byk cita best :D

    ReplyDelete
  8. fuyoo.mahainya
    teringat mmber sis kat serawak nun jauh di sana :-)

    ReplyDelete