CLICK CLICK

November 25, 2013

"Borneo Girl" to "Vee Lea"

Yuhoo!! Salam sejahtera, semuanya! Oh Em Gee, rindu gila dekat korang T_T Hari ni langsung tak duduk menghadap laptop. As usual, entry auto-publish. I miss everyone so much! Huu! Anyone out there missing me? Erh, I guess not. Hahaha.. And by the way, about a week ago I made a decision to change my blog title :)
I've few reasons to change the title, and the top reason is because I'm getting older each day; duh. Hahaha. Pelik kan, bila usia dah meningkat dewasa tapi masih gelar diri "girl". Oh, itu sangat tidak cunss, meskipun jiwa masih "girl". Ahaks. Before I changed to VLR, I googled out professional blog names and it says the best blog name is the author's name. So there you go ;)

Another factor is untuk keselamatan diri :D Hahaha. Sounds funny, right? Tapi itulah kenyataan. Few months back I had the links to my social sites like FB and Twitter in here. I was pretty curious and shocked to get at least 10 friend requests each day. Yes, every single day. Lepas tu, Vee check keywords untuk blog ni and oh em gee.

Orang sekarang ni memang suka cari jodoh kat internet ehh?? Hahaha! What I found was "cute borneo girl", "Sabah cantik girl", "Sarawak girl", etc. What in the world -_-' And baru-baru ni I found another keyword yang very dirty! Ish!!
See that one in red box? Hah. Call girl UiTM Shah Alam. Are you wondering what's call girl? Here's the definition;

Totally speechless -_-' Dari banyak-banyak blog, blog ni jugak Google bagi kat dorang eh? Aishh. Pergi jauh-jauh la!! Huu. Desperate gila kan dorang ni, sampai cari through internet. Huuu. Sabar je lahh blog aku jadi mangsa -__- Jadii.. Dengan pertukaran to Vee Lea, I hope for a better keywords in future. Ahaha..

..::.. Less blogwalking tonight. Gonna take a nap for a moment then "Seniman.. Bujang.. Lapok.." at 10pm :P Thanks for stopping by and reading. Gonna hop onto your blogs while watching SBL later on ;) x

8 comments:

  1. yeay! Hello VLR... the search word tu mmg tak boleh masuk akal -_-'

    ReplyDelete
  2. hahaha..gara2 girl lah tuh..haha

    ReplyDelete
  3. hahaha..... happy blogging yerr :)

    ReplyDelete
  4. Sya pun nk letak girl2 la..hehehe

    ReplyDelete
  5. hehehe....org borneo mmg cun ka? eh? ahahahaha..:p

    ReplyDelete
  6. haih,diorang ni... kenapa ada keyword bintang running man mati tu? haha
    tu la,letak nama sendiri lagi okey kan? :)

    ReplyDelete
  7. Huh, sampai macam tu sekali. hehe. Takpa. Apapun nama blog ni, tetap okay! :)

    ReplyDelete