CLICK CLICK

November 18, 2013

Benefit of My Header: To Detect Tired Eyes :P

Hello hello there :) Salam sejahtera! Panjang giloss title kali ni.. Hari ni takda idea sangat, tapi idea tercetus bila tengok header yang masih fresh dari ladang :P Designed the header myself after hours of brainstorming for a new simple yet elegant header and tadaa! Tak elegant sangat, tapi boleh la. Haha.

Sebenarnya, header Vee tu boleh digunakan untuk detect tired eyes :D Magic tak? Ahaha.
Google's
As you can see, the word "Vee Lea" is in some pinkish color, more like Magenta but the day I created it, lain pulak aku tengok. Mulanya masa design memang pilih warna pinkish but lepas upload kat sini, lama-lama tengok warnanya merah pulak -_-'

Planned to re-edit but then I was like, tadi memang pinkish kann.. Mata aku heng kott. Then I realized I've been sitting in front of my laptop since forever! Masa tu dah pukul 1 pagi pun. Ishh -_-' The next day bila online lagi in the afternoon, baru lahh nampak warna pink nya ituu. Wakaka! 

So kalau rasa mata dah berair-air, sila tengok my header. Kalau "Vee Lea" warnanya merah, means you need a one week sleep! Hehehe :p Ini malam mau study, esok wa ada interviewiewiewiewieww ~_~ Toodles. Makasi for reading x

14 comments:

  1. pandai la awak edit..mcm mana awak buat ye..teringin nak belajar susah tak?my header tu pon bukan edit sendri,tapi bf sye yg edit haha

    ReplyDelete
  2. really nice, vee. i like it. simple and elegant really :)

    ReplyDelete
  3. header baru ni wlaupon simple tapi tetap cntik ^_^

    ReplyDelete
  4. kacak header~ kenak kmk tangga nya warna pink oh~
    btw.. gud luck vee!

    ReplyDelete
  5. eh cantiklah header tu. sesuai dengan blog. :)

    ReplyDelete
  6. header tu memang cantik..suka tengok kalernya..

    ReplyDelete
  7. suka header baru akak ni...walaupun simple tapi cantik! sukaaa,hehe :)
    pandai akak buat header magic2 ni,hehe :)

    ReplyDelete