CLICK CLICK

October 21, 2013

Send Me Your Wishes ;)

Halloouiiee, people of earth.. This is probably my last entry - maybe, even if I have entries coming up, they'll be up during weekends. Gotta stay focus. It's just not the right time to play around anymore. Hehehee.. Ada pesanan sebenarnya. Hahaha.

Vee actually bakal turun "berperang" tak lama lagi. Within 2 weeks. Peperangang yang mengerunkan lahh jugak, quite mengerunkan meskipun tak sangat. Hahaha. The truth is tak ready pun untuk pergi berperang. But nak tak nak, kena hadap gak kan ^^,

Jadi sekarang ni, Vee nak mohon ampun kepada setiap orang yang mengenali diri ini atas segala salah silap Vee, yang dilakukan secara sengaja atau tidak. Vee takkan guna "andai" cos Vee tau dalam kalangan kita semua, pasti ada yang pernah terguris hatinya, annoyed, marah, sedih, dan yang sewaktu dengannya gara-gara Vee.

Yee, maafkan Vee sebab terlampau jiwang masa putus cinta hari tu. Mesti ramai yang meluat, menyampah dan lain lain lain lain kan kan kan?? Hewhewhew.. Im sorry TT_TT Lepaskanlah Vee pergi yee.. Huhuhuu. Mohon restu semoga peperangan berjalan dengan lancar dan outcome nya baik :")

Last but not least, don't miss me too much ^^, Thanks for the well wishes, prayers and forgiveness. Love you all xx

Love,
Vee

8 comments:

  1. gud luck..jenjalan sini bw entry baru...masih panas..heeee

    ReplyDelete
  2. Uncle faham tu Vee, moga kamu berjaya...usaha , doa dan berserah...ok! do the best !

    ReplyDelete
  3. you'll be leaving me..? sob sob sob :(

    nway, best of luck ya! ^_^

    ReplyDelete
  4. ok..dimaafkn dan direstui..he3 :p berperang?? exam kah?? ape pun yg awak bt..good luck k..

    ReplyDelete
  5. okey kak maafkan vee... heheheheh :) gud luck taw Y_Y

    ReplyDelete
  6. berperang dengan exam paper ke??hehe

    Regards,
    -Strider-

    ReplyDelete