CLICK CLICK

October 02, 2013

PENIPU || LIAR

Annyeonghaseyo! Konichiwa! Hari ini goyang kaki, tak masak untuk dinner. Slight fever + flu + wheezing. Yeeeeeee.. Ha. Anyways, this entry is specially for YOU, YOU, AND YOU yang suka sangat menipu. Apa bestnya menipu?! Ahah.

No, you can't deceive me! Mai blog orang, cakap "dah click-click save22" or whatever the ads are - padahal aku mana ada register dengan mana-mana iklan. Cehh. Udah-udah lerr tu nak menipu. Nak aku click, cakap je minta click toksah menipu noo.. Kang hidung panjang macam Pinocchio, nangis 4 tahun kauu.

Google's.
Jangan menipu, menipu itu dosa! Kalau nak menipu sekali pun, tipu lahh gaya professional. Tapi, erh, itu dosa wokay. Nak je buat header ala-ala api gitu biar ingat neraka tiap kali tengok header tu. Hahaha. Kejams ~ Bawak-bawak lahh insap ye ~ Thanks for reading. Adios!

10 comments:

  1. tknk menipu lagii....takutttt.....rrrrrrrrr

    ReplyDelete
  2. menipu ??? kesiannye yang di tipu oleh penipu

    ReplyDelete
  3. tu lah,kadang2 ada jugak macam tu kat blog saya..padahal saya bukan ada iklan nuffnang ke apa...ish3...

    ReplyDelete
  4. ahahahaaa,, so funny. maybe dia tulis dulu kat chatbox tu then dia cari2 xda pulak nuffnang so dia nak padam balik xdpat.. hehee

    ReplyDelete
  5. hehehe...yeay! kak sally tak terasa :)

    ReplyDelete
  6. same goes here. sha pon tak register any kind of tabung yang diorang kate diorang isi tuu. huhu. caught red handed. cari rezeki pon janganlah dengan cara menipu kan :)

    ReplyDelete
  7. hai vee,...ada jg org yg menipun ya...mama tak pandai plk bab ads ni... pssst lain header tu, kat blog pcl lain pulak..baru tukar ke? cantik..

    ReplyDelete
  8. Lepas ya letak link Churp2/8Share.. eee, menyakitkan hati jak..

    ReplyDelete
  9. akhirnya kantoi gak yer . sepandai2 tupai melompat lah ni ...

    ReplyDelete
  10. hehe..nasib baik shark bukan begitu :)

    ReplyDelete