CLICK CLICK

October 11, 2013

Overdose!

Hello, everyone! :) First of all I would like to convey my thanks to all of you for your well wishes! Aww, terharu bila dapat banyak comments and messages kat shoutbox! Thanks, everyone! Just when I've no one to cling on besides my family, you guys appear! Muah muah :*

By the way, ni kisah siang tadii.. Ahahaha. Kannn Vee balik dari klinik around 11 am gitu, so makan ubat around 12 pm. Dalam pukul 2pm gitu terbangun sebab hari hujan, then terus tengok jam. Ehh, dah pukul 2 lahh, kena makan ubat.. So cari makanan kat dapur then makan ubat.

After a while baru sedar, wehh.. Mula-mula makan ubat tadi pukul 12pm, tadi pukul 2pm makan lagi ubat. That means it's less than 4 hours apart. Oh, sah sudah overdose! Dengan kepala berat and mamai, terus cari kat google, apa effect kalau overdose.

Katanya it wont harm me that much, just dont do it anymore. Agagaga.. Lepas tu tidur balik sampaaaaaaaaaaaaaiii 7pm. Lalala.. Tu je kisahnya. Saja update kat sini, lain kali boleh tengok lagi. Ahakss. Now gelak sorang-sorang bila tengok message kak +Sally Samsaiman kat shoutbox;
Takkan lupa lahh, kak Sally. Ni sebab teringat sangat lahh overdose jadiknya. Wakaka.. 

ps: Menyesal pulakk isi ruangan "no tel" kat form tadi. Doc yang check tadi dah text, nak jadi my kawan katanya. Huwaa T_T Nak jadi kawan ke..? Hmmm. Bagitau kawan yang lain dorang cakap layan je, mana tauu dot dot dot. Dan ku jawab, malehhh ahhhhhh nak layan mana-mana laki sekarang .__. Ruangan hatiku terisi dengan DIA sahaja, meskipun ex -,- Merapu . . . Btw, bukan doc yang ambik darah sebab tu doc tua. Ni doc muda lagi. Pfftss..

Yang tak tau kisah saya boleh baca SINI ~

4 comments:

  1. wah good news nih Vee.. semoga terubat dgn ubat2 tu .

    ReplyDelete
  2. Wahhhh sempat juga doc tu nak berkenalan yer....semoga cepat sembuh Vee

    ReplyDelete
  3. untonglah doctor tu mesej..hehe...sempat lg kan..huhu..semoga cepat sembuh yer vee..tu lah, lama juga menyepi..kena[a jarang nampak di FB skrg?

    ReplyDelete