CLICK CLICK

October 05, 2013

La Tahzan ..

Few months ago, dia tunjukkan video ni kat aku ..
And today I watch it again. Sebak mendengar setiap yang terkeluar dari bibirnya, dan amat merindui dia :') This video reminds me so much bout him, cos he introduced it to me. Hatiku pilu, kecewa, sakit, etc. But well, la tahzan .. ( sila sambung )

Tak salah kan Vee tonton video ni? =') Terima kasih kepada DIA kerna tunjukkan video ni kat aku. Bukan setakat dapat pengajaran yang banyak dari video ni, tapi ada juga kenangan dengan dia :')

Dear, AZ; doa ku semoga dirimu baik-baik di sana. Thanks for introducing this video to me. And I harap bila u sedih or whatever it is, u akan ingat video ni - yang u pernah tunjuk kat I. La tahzan, alright :) God bless you, man. #lotsoflove

16 comments:

  1. La-tahzan-innallaha-maana. Walau sepahit mana sekalipun, hidup perlu di teruskan Vee.. mudahan hatimu sentiasa terbuka , kalau pun bukan dengan dia ...mungkin dengan Islamnya. ~maaf uncle kalau tersinggung.

    #GameBlog ..thanks memeriahkan ~ dan teruskan berusaha share dgn rakan lain juga.

    ReplyDelete
  2. uncle juga sdg mendengar/menonton video ni ..t.kasih.

    ReplyDelete
  3. td nampak pcl share vdo ni kat fb dia. blk umh mama tny pcl... dia kata vee share dlm blog...bagusnya awak vee.. mama pun suka. ...so banyak dpt pengajaran. semoga menenangkan jiwa insan yg dilanda musibah. .la tahzan.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mmg menenangkan, ma. Vee mula2 tgk dulu pun tersentuh sgt2. Lepastu tak tgk dah, skrg tgk balik, huwaaa.. Air mata mengalir bagai hujan. 3 kali Vee tgk, 3 kali tu jugak Vee nangis. Uhuk. Meskipun Vee bukan Islam tp msg nya menusuk jauh ke hati. Sobss..

      Delete
  4. la tahzan,innalaha ma'ana... :) sedih pulak baca entry ni

    ReplyDelete
  5. jangan bersedih..sesungguhnya Allah bersama kita..be strong ye :)

    ReplyDelete
  6. inlah ujian hidup :) maknanya kamu seorang yang hebat sebab di pilih untuk memikul beban ini :) insyaAllah akan ada lebih baik kuntuk kamu

    ReplyDelete
  7. Thanks for sharing this..sangat menyedarkan, follow blog ini...dan sy letak dlm bloglist moga dpt baca entry bagus2 dr blog Vee ni...thanks

    ReplyDelete
  8. thanks share. ya..sesuatu yang ALLAH tentukan pastinya terbaik utk kita walaupun kadang kala id pahit utk ditelan. Apa pun hidup ni kita perlu kuat dan tabah dan lebih mensyukuri nikmat yang diberikan. ^^~

    ReplyDelete
  9. Vee... ^_^ you are almost a few step there.. keep on going... *hugs* May Allah bless you, always......

    ReplyDelete
  10. Jgn bersedih, hati kita kuatkan... xmau lemah2 lg. Okey, seyumlah..

    ReplyDelete
  11. La tahzan innallaha maana...bersabar and keep going :-)

    ReplyDelete
  12. La tahzan innallaha maana...semoga Vee sentiasa tabah ye syg :)

    ReplyDelete
  13. masih ada perkongsian dari insan yg sama. memang tak jemu menontonnya. (:

    ReplyDelete
  14. La tahzan innallaha maana ..ersabar lah vee

    ReplyDelete