CLICK CLICK

October 02, 2013

Kepala Wa Sakit ~

Annyeonghaseyo o o o  ~ 

Dulu masa in a relationship ngan Mr Wee, hari-hari aku sakit kepala. Biasanya dalam tengah hari gitu start lah sakit. Mr Wee pun entah ler, bosan agaknya dengar aku mengadu sakit hari-hari. Aku pun kadang-kadang malasss nak bagitau. Huahaha. Lepas aku break ngan dia, aku tak sakit kepala macam ni, aku cuma sakit kepala sebab kuat nangis -.-
Google's.
Berbeza dua sakit ni. Sakit kepala lepas nangis tu rasa kepala berat ngan mata sembab je. Tapi yang ni lain, boleh dikatakan migraine sebab sakit bahagian depan and sekeliling mata. Dan berdenyut-denyut! Bulan September aku tak sakit kepala macam ni tapi demam tu ada. And hari ni, masuk bulan October, dia datang balik. 

Membuat ku rasa seperti ingin menghempas kepala di dinding. Ahahah. 

Bak kata Mr Wee dulu, antibody aku ni kurengg agaknya cos every month aku demam. Well.. Bukan sebab antibody lemah, tapi.. Ada masa nanti den cerita noo.. :D Motif update kat sini, saja je jadikan kenangan lain kali. Boleh gak aku tengok "progress" diri sendiri. Aharharhar. Do you get me? Uhm, never mind. Sabaq no, nanti tau-tau lahh den citer kat sini. 

Sorry bahasa ku campur-campurkan. Itulah akibatnya bila follow blog orang dari negeri lain. Haha. Temperature dah naik, wa tido duluu ~ Tapi tak berani nak tidoq, angin kat sini is so the very strong. Berpusing koo pokok kat sini. Jangan insiden dua hari lepas berulang lagi. Huhu ~

6 comments:

  1. tamo nangis2 dah vee...fikir benda yang positif jerk...occay

    ReplyDelete
  2. moga kak vee cepat sembuh... sakit kepala tu kekadang bahaya jugak... jaga kesihatan ya... :)

    ReplyDelete
  3. sama la vee..mun kmk nangis pun mok molah sakit palak
    palak rasa berat..mata kembang mbak nangis
    tp lepas ya lega..rasa terlerai kekusutan kita

    ReplyDelete
  4. akak pon klo pening kepala memang rasa mcm nak tercabut ja biji mata kalo bulih nak cabut kepala pastu perah2 buang apa yang tak berkenaan tu hehee

    ReplyDelete