CLICK CLICK

October 15, 2013

It's not GONE.

Hallooueeeiiii.. Harapnya lidah kalian tak berbelit baca tu. Kekeke.. I'm still here, alive and fine ^^, Hari ni I is sangat sedih + sayu atas sebab tertentu dan orang tertentu je yang tau sebabnya *ehem*.. And due to that + malas melayan rasa sedih, I decided to change the look of my room. 

Seharian makeover bilik with daddy. Thanks, Daddy!! Me gusta me gusta, aura baru katakan.. Sekarang kepala heng, ingatkan sebab lama sangat menatap laptop, pehtu baru sedar.. Hari ni aku online kurang 5 jam, so takda kaitan with laptop.

Dahtu baring.. Baru merasa temperature badan. Laaaaaaaaaaaa... Demam lagi ghupenyeee.. Hari ni hari ke-4 I demam.. Apa masalah, wa pun tak tau ~ Orang spital pulak tak call lagi, entah apalah result blood test. Hewwwwww..

Tempek muka seposen sat..
Pohaiiii demam ni tak blah lagi.. Pohaiii jugak hati ni resah, sedih, pilu semacam.. Pohaii nihh?? It's not gone, yea it's not gone. Fever tak gone lagi. Kekecewaan pun tak gone lagi, pohai??

Night night, all. Have a good rest, sleep tight, sweet dreams! :")

9 comments:

  1. "Kekecewaan pun tak gone lagi" hehe...apahal ya? night Vee..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sebab... Hehehehe. It takes time to go, that's why.. ^^, Night, bro..

      Delete
  2. comel muka demam2 pon heheheee... sabaq yerrr dearrr.. tq sebab wish hari raya kat kak.. hope one day u will experience the moment too ^_^

    ReplyDelete
  3. alorr sis.. moga cepat sembuh ya. tak mau kecewa2 sangat. lupakan dan fikir benda lain. saya pun biasa and saya cepat2 fikir benda lain. jangan biarkan diri kesunyian sorg2 fikir benda tu.. :)

    ReplyDelete
  4. alahai.. demam balik ye.. cecepat makan ubat pastu rest ye.. :)

    ReplyDelete
  5. Demam belum sihat bena dah polah kerja berat.. huhu

    ReplyDelete
  6. take ur time.. jangan terlalu ingatkan kenangan lama tu

    ReplyDelete
  7. LOL...rindu kak sally sgt ke..? ish ish

    ReplyDelete