CLICK CLICK

October 03, 2013

Hari "TERLUPA" Sedunia (??)

Annyeonghaseyo. Biar gambar bercerita, alright ~


Speechless aku -.- Found out I haven't cook the rice at 7:30 pm. You know, matahari kat East Malaysia terbenam awal. By 6:30 pm dah gelap so our dinner is always earlier than you guys kat West Malaysia. Sooooo, 7:30 pm is already late and semua dah kelaparan kecuali aku. Ugh. Rasa bersalah tahap dewa dewi tengok wajah-wajah family kelaparan and kecewa bila tahu nasi tak masak lagi ......... Excited balik rumah nak makan after a long hard day outside and tup tup - nasi belum masak weh!!

I feel so bad, so so bad T_T Rasa nak buat bungee jumping je. Aiihhh. 

Moga-moga semua ni tak berulang lagi T_T

ps: ada shoutbox baru, dah ban semua link iklan. Muahahahahahahahaha!!!

4 comments:

  1. sebab ya selalu double check tiap kali masak nasi. Haha. sik mok pisang berbuah 10 kali. tapi yang paling selalu lah.. mok cas handphone tapi sik buka suis. Check phone mok tengok dah habis cas belum sekali tengok suis nang tepuk dahi sendiri jak mampu. hehe

    ReplyDelete
  2. alololo...sometimes, we done the silly mistake..hehe

    ReplyDelete
  3. kadang2 saya pun pernah terlupa macam tu jugak,haha... terlupa tekan 'cook' kat periuk nasi tu... saya dah jerit kat shoutox baru akak! hihi :D

    ReplyDelete
  4. Pyka selalu tao jdi mcm nie . Bila msak nsik je mesti lupa tekan cook .hehe

    ReplyDelete