CLICK CLICK

October 29, 2013

Guys, TRUE or FALSE?

Hello, everyone! This is a picture I got from NAD's blog. Interesting. 
Nad's.
Here's how I described the picture for girls;
*********
Hari Pertama: Masa ni memang emosi tunggang langgang. Waktu ni rasa macam dunia berakhir. Ehh, itu agak melampau kan tapi begitulah rasanya! Susah nak explain actually tapi waktu ni memang wa jadi panda ja. Hahaha.

Seminggu Kemudian: Waktu ni emosi dah stabil, dah okay sikit. Slowly mengerti dan berani menghadapi kenyataan. Tak mau hidup in denial lagi. Peringkat ni masih lagi jadi panda. Nak dengar lagu cinta or tonton cerita cinta pun susah. Terasa keperitan dalam hati. Pfts..

Sebulan Kemudian: Waktu ni dah rasa jadi diri sendiri balik :D Everything seems okay. Lebih kuat menerima kenyataan, dah boleh layan lagu cinta. Tapi tak kerap. Rasa sakit tu masih ada tapi tak sehebat dulu, gituu :D

Description tu memang straight dari hati lahh. I was in it few months back. Pergh, rasanya memang seksa kot!! It took me a month to move on to another phase and 2 months to feel so much better. I'm getting back to myself already. Phew! Thank GOD. Dalam gambar ni, waktu je berbeza tapi gambaran tu memang betul laa.

I just want to know, guys macam mana pulak ek? Is it as described in the picture? Haha. Pernah terdengar pasal benda ni tapi tak pasti, then I found this picture. Oh, confirmation eh?? Wakakaka. Guys, please comment down here, I am SO curious!! Hahaha!

Pst, girls pun boleh comment sekali lahh kak +Sally Samsaiman . Haha. Apa pendapat korang? ;D

8 comments:

  1. was it should be only guys can comment..? hehehe.. :P

    ReplyDelete
  2. fuhhh..haha.. begitulah jalan ceritanya.. berbeza dgn lelaki..hihi

    ReplyDelete
  3. thats true...heee..lelaki semua poyo..hahahahhaha...mula2 cool..kelamaan baru rasa sebak..

    ReplyDelete
  4. Betul la tu..memula putus cnta rasa cm nk pngsan je..hehe

    ReplyDelete
  5. okay, I comment..hahaha...lelaki ni ego, perempuan pulak senang nk express perasaan...sbb tu lelaki lmbt sikit rasa sedih dia..hikhik

    ReplyDelete
  6. ya mcm tu la jalan ceritanya..hehe

    ReplyDelete
  7. sik tauk kmk.. sikda pengalaman hal2 kedak tok. mun nangga kwn perempuan nang mcm ya lah.. kwn2 laki rileks jak.. tapi dalam hati ya siktauk lah gney. :)

    ReplyDelete