CLICK CLICK

October 10, 2013

Butterfly Tak Sihat >:(


Butterfly tak sihat hari ni. Butterfly demam, sakit tekak and flu. Tekak rasa macam kena siat je bila telan air liur. Haih.. Disebabkan Butterfly tak sihat, Butterfly tak larat sangat nak terbang menyinggah kat blog teman-teman hari ni. Butterfly tidoq dalam bunga ni je hari ni. Nak cari pasal ngan kak +Sally Samsaiman pasal Yong Hwa pun takda idea dah. Haha.

So hari ni Butterfly makan tidoq je la. Agaknya lauk malam ni memang super simple ah. Chef tak sihat, takleh pikiaq nak masak apa. Haha. Siapakah si Butterfly? Boleh rujuk entry INI. ^^, 

ps: penat aihh tiap bulan demam macam ni. Huwaa. Redha !! 

8 comments:

  1. knpa dengan butterfly..demm erk..patut tak singgah blog huny..cari madu..heee...kite dah try ayam masak halia..tapi kite tukar masak hempedal ayam the halia..terbaik siot..ngee

    ReplyDelete
  2. LOL...get well soon syg...nanti kak sally hntr Yong Hwa punya kawan teman Vee...sbb Yong Hwa is mine..forever mine...like seriously mine...hahaha...psycho!

    just get well soon...rindu!

    ReplyDelete
  3. semoga butterfly comel ni cepat sembuh! :)

    ReplyDelete
  4. tecian nya... get well soon yer vee. so that you can fly high again ^_^

    ReplyDelete
  5. get well soon.. rehat byk2.. hold dolok mok carik pasal ngan org ya. hehehe

    ReplyDelete
  6. get well soon butterfly yang pandai menaip.. heee

    ReplyDelete