CLICK CLICK

October 04, 2013

Bruised Knee

Good morning, darlings and sweethearts! <3 Untuk kaum Adam pulak, good morning, gentlemen!! :P Bila baca tajuk entry tu macam sebut "Bruce Lee" pulak keennn.. Hihihi. Actually I bruised my knee last month. On the 23rd of September aku terjatuh tersungkur tersembah bumi - syukur tak tercium. Gahahaha.

Macam mana aku boleh ingat tarikh tu? Cos it was a close friend's birthday! Akan ku ingat sampai mati kot, bila celebrate birthday dia, ingat diri sendiri jatuh lantai. Wakaka ~

Nak tau citer sebenar.. Actually masa tu aku duduk kat lantai with another 2 friends, Panda and Gia. Panda tu lelaki, nama sebenar takkan di reveal! We call him PANDA cos he lovesss panda. Wakaka. So, back to the story ~ Masa duduk tu tertengok another friend buka aku punya personal book which is not supposed to be on the table tapi aku terletak atas meja sekali kot! Dalam tu adalahh benda nya.

So I tried to "rescue" the book and immediately bangkit. Unfortunately, terhalang oleh kaki Panda then terjatuh ler aku. Masa terjatuh tu, kaki sebelah lagi tersadung pulak kat kaki panda LAGI then terjatuh lagi. I fell down twice and tadaa!!
Can you see the blue+black thing on my knee? I didn't expect it to be THAT bad. LOL. But I do expect a lil bruise cos I could hardly walk on that day but I managed to run. Whutt? Huahaha.
Without flash. View from top and left.
Tak tau why gambar jadi macam ni bila masuk blog.. But tak apa kan, yang penting lebam tu nampak!! Ahaha. Today genap 11 hari since aku terjatuh, tapi lutut masih seperti gambar di atas -.-

Have a great day, drop some comments!! Adios <3

6 comments:

  1. wohoho.. wa pon ada.. bekas wa jatuh basikal dulu2.. dah lama dah..

    ReplyDelete
  2. oh my so scary, akak masa excdent dulu kan kena lutut gak sampai sekrang pon still xleh melutut guna lutut tu, sakit ^_^

    ReplyDelete
  3. sakit kalau jatuh tersungkur,saya pon pernah kena,hehe... sekarang ni sakit lagi ke?

    ReplyDelete
  4. ya dah double jatuh ditimpa tangga dah ya.. sakit eh.. tapi mun jatuh ajak sikpa juak, nasib sik terkena meja jak.. huhu

    ReplyDelete