CLICK CLICK

October 21, 2013

3DaysGame Result

Hallo hallo, konichiwa!! ^^, Few days ago I held a 3-days game here and the game was riddle game! 
The riddle.
Anddd, before I continue, I'd like to convey my thanks to those who joined! Makasi yaa sudi join meskipun habuan tak berapa sangat. Haha.

Actually teka teki tu Vee buat sendiri, so memang takkan jumpa kat internet - yeah, I know some of you tried to Google it out! Typical human beings. Hahaha.. Macam-macam jawapan Vee terima and ter"kesima" sekejap bila tengok "Perak". Alaaaaahaii. Okay, zap that off!! Hahaha. 

Straight to the point! Jawapan teka-teki tersebut ialah...
.
..
...
....
.....
......
.......
........
........
..........
.
..
...
....
.....
......
......
........
........
.........
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.

Tadaa! Negeri Perlis ^^, Why Perlis? Sebab Kangar kat Perlis.. Kangar + oo = Kangaroo.

Muahaha.. :P Let's see who hit the jackpot!!

Click to Enlarge
Congratulations, sis Aisya and kak +Lieya Von Jay !! :D Please email me your phone numbers, Vee kasi top up alright.. ^^, Yang lain don't sad-sad sebab tak menang.. By God's will, Vee buat lagi pasni ^^,

Email - valearic@gmail.com [ Vee takda FB! Hahaa ]

Thanks for reading, xx

4 comments:

  1. wakakaka.. sakit perut kmk tetak.. betul juak duhal...
    Kejap lagi kita bertemu di ruangan gmail. hehe.. maksehhh.. :D

    ReplyDelete
  2. hahahahahhaa.. lucu lah. tak sgka pulak betol jawapan nya.. ni baru di katakan anak perlis sejati. ye x vee syg ^_^

    ReplyDelete
  3. owh tahniah kepada pemenang ... Macam tu errkkk .. kangar oooo !! he3 ... done :)

    ReplyDelete
  4. hahaha....tak sempat nk join...xde idea :P

    ReplyDelete