CLICK CLICK

October 20, 2013

3DaysGame - Jom Teka!! ^^,

Sticky Post. Scroll down for new entry d(^_^)b

Haallloooouuuuiiieeeee..

Salam Jumaat, ebelibadehh.. Idea nak type entry ada, tapi mood nak mengulas issue tu yang gone baby gone, don't ever look backk.. Soooo, I decided to main teka teki with you guys ^^, 

Teka-teki;
Jawapan tidak termasuk kangaroo di ZOO

Tiada syarat khas!
  • Follow blog Borneo Girl 
  • Terbuka kepada semua, tanpa mengira jantina, usia, agama, bangsa kecuali kewarganegaraan :P
  • Game bermula 18.10.13, tamat pada 21.10.13 - waktu tak ditentukan.
  • Tidak mencari siapa terpantas, tapi siapa tepat dia dapat!! - Kalau 10 tu tepat, 10 tu jugak dapat habuan ^^
  • Hadiahnya tak pasti lagi, sama ada blog review, top up, or anything else. Kalau hadiah yang main pos tu kena tunggu bulan December kot.. So, tak pasti lagi. 
  • Inspirasi dari sis Yumida, peserta boleh teka more than once. Limitnya 3 kali sehari :)
  • Tak perlu buat entry, beri jawapan di ruang comment :)
**********
Kepada yang sudi join, terima kasih! Semoga anda berjaya ^^, Comments will be approved on Monday.

*blows the whistle* RACE START! :D

16 comments:

  1. adeh..
    cam susah jer teka teki nie..
    serender awal nie.
    hehe

    ReplyDelete
  2. Errrr..memang tak dapetla nak jawab...kat mana ek..

    ReplyDelete
  3. owh menarik ni , done follow :)

    ReplyDelete
  4. Uu..susahnya..puas sya fikir jawapan..huhu

    ReplyDelete
  5. x pa x pa. mek jawab gik kelantan. Nang sik tauk apa jawapan tekk. :P Pasir Puteh, Kelantan.

    ReplyDelete
  6. Teka kali kedua, Sarawak. Ececeh. Mentang2 orang ctok tekk. Haha.

    ReplyDelete
  7. negeri perlis kot... sebab ada kangar .. kalo tambah oooo kat belakang jadilah kangar ooooo ... kangarooo eeehehhehee

    ReplyDelete
  8. Hmmm.. Perlis?

    Ada Kangar oo..

    Suka hati kmk hentam jak... hehehe

    ReplyDelete
  9. uncle dah taw jawapannya ;

    Negeri Sabah. Tempatnya di Menggatal.

    ReplyDelete
  10. jawapannya negeri kedah, sebab kat sana ada satu tempat dipanggil merbok, so students uitm kat merbok termasuk lin called merbok as melbourne. kat melbourne bnyk kangaroo kan? haha. taktau nie, men jawab aje

    ReplyDelete
  11. erk..x dpt bfikir..
    nnti dh taw terjah balik sini before end date..:D

    ReplyDelete